1. HABERLER

  2. HABER

  3. Mustafa Destici: BBP'nin Potansiyeli İyi
Mustafa Destici: BBP'nin Potansiyeli İyi

Mustafa Destici: BBP'nin Potansiyeli İyi

Mustafa Destici, cemaate yakınlığıyla bilinen Metropoll araştırma şirketinin sonuçlarından yola çıkarak "BBP'nin potansiyeli iyi" dedi.

17 Eylül 2015 Perşembe 20:09A+A-

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi ve burada cemaate yakınlığı ile bilinen Metropol Araştırma Şirketi'nin yaptığı "Seçmenin siyasi partilerle ilgili oy verme eğilimleri" hakkında bilgi verdi.

"BBP'NİN BÜYÜK BİR POTANSİYELİ VAR"

Destici bu Metropoll'ün anketinden yola çıkarak "BBP'nin büyük potansiyeli olan bir parti olduğunu, ancak mevcut potansiyellerini alamadıklarını" ifade etti. Destici'ye göre BBP maksimum potansiyele bakıldığında 4. parti konumunda..

"BENİM PARTİM 4. SİYASİ HAREKET"

Mevcut potansiyelde BBP'nin yüzde 7.3'le beşinci siyasi parti olduğunu savunan Destici,"Ama bu mevcut potansiyelimizi bile alamıyoruz. Neden, birinci etken baraj, ikinci etken seçim dönemindeki adaletsizlikler ve finans meselesi. Maksimum potansiyele de baktığınız zaman benim partim 4. siyasi hareket. Yüzde 20.2 ile HDP'nin de önünde. Bu benim kendi yaptığım çalışma değil. Türkiye'nin şu anda en çok gündeminde olan, güvenilir olarak addettiği Metropol Araştırma Şirketi'nin yaptığı bir sonuç" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum