1. HABERLER

  2. HABER

  3. Müslüman Öğrenciler İÜ'deki Hakaretleri Cevapsız Bırakmadı
Müslüman Öğrenciler İÜ'deki Hakaretleri Cevapsız Bırakmadı

Müslüman Öğrenciler İÜ'deki Hakaretleri Cevapsız Bırakmadı

Sol grupların İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesine astığı İslama hakaret içeren afişler Müslüman öğrenciler tarafından indirildi.

26 Eylül 2014 Cuma 19:17A+A-

HAKSÖZ-HABER

Bugün İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesine sol gruplar her zamanki tavırla AK Parti ve IŞİD karşıtlığı bahanesiyle İslam'a hakaret içeren afişler asıp stant açtılar. Müslüman öğrencilerin uyarılarına rağmen bu afişler indirilmeyince Müslüman öğrenciler harekete geçip bu afişleri indirdi.

Afişleri indirme esnasında taş ve cam şişelerle Müslüman öğrencilere engel olmak isteyen solcu öğrenciler Müslüman öğrencilerin üstlerine tekbirlerle yürümesiyle okuldan kaçtılar.

Müslüman öğrencilerin yayınladıkları basın açıklamasının tam metni:

Bismillahirrahmanirrahim

Zahirdeki ve zihinlerdeki bütün putları yıkan Hz. İbrahim’in ve Firavun’un saltanatını yıkan Musa’nın Rabb’ine Hamd, cihad ve rahmet peygamberine Salat ve Selam ve Allah’ın dini için mücadele eden Halid bin Velid’lere,ondan öncekilere ve sonrakilere selam olsun.

Bilindiği üzere 26.09.2014 tarihinde İstanbul Üniversitesinde yıllardır olduğu gibi yine sol bileşenlerden oluşan bir grup ‘’İstanbul Üniversitesi Öğrencileri’’ imzasıyla asılan afişte, Ortadoğu’daki gelişmeler bahane edilerek Müslümanların mücadelesini karalamak istemişlerdir. Üniversitede bulunan Müslüman Öğrenciler de böyle bir hakaretin kabul edilemeyeceğini belirterek afişin muhataplarına,  afişi kaldırmaları yönünde uyarıda bulunmuş bunun için zaman tanımıştır.Onlar ise tanınan süreyi,hakareti kaldırmak yerine hakaretin boyutunu artırarak Müslüman Öğrencilere karşı kavga pozisyonuna geçmişlerdir.Bunun üzerine Müslüman Öğrenciler olarak varlığımıza ve değerlerimize yapılan hakarete müdahale hakkımızı kullandık.Müdahale sonucunda karşıt gruptaki öğrenciler üniversiteden kaçarken polisin arkasına sığınarak Müslüman Öğrencileri polise hedef göstermişlerdir.Bunun üzerine polisin sert müdahalesi sonucu iki arkadaşımız yaralandı ve bir arkadaşımız da göz altına alındı.

Bizler Müslüman Öğrenciler olarak, Müslümanların küresel mücadelesini sahipleniyor, onların izzetli ve onurlu mücadelesini kendi mücadelemiz olarak görüyoruz.

Müslümanlardan hesap soracağız diyenlere de SESLENİYORUZ:

‘’Hesap verecek birileri varsa bunlar Allah’ın dinini yüceltmek için küresel güçlere karşı cihad edenler değil; NATO’ya, BM’ye ve ABD’ye sığınarak, onların müdahale kararlarını dört gözle bekleyen ve onlara bu konuda birlikte müdahale tekliflerinde bulunan İŞBİRLİKÇİ sözde EMPEYALİZM karşıtları olacaktır.’’

‘’MÜSLÜMANLAR TEKTİR, KÜFÜR DE TEK’’

‘’YAŞASIN KÜRESEL CİHADIMIZ’’

‘’MÜSLÜMAN YEKÎN, KAFİR Jİ YEK’’

‘’BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TERÖR ÖRGÜTÜ’’

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLER

HABERE YORUM KAT

16 Yorum