1. HABERLER

  2. HABER

  3. Müslüman Fişleyen FBI Katilde Çuvalladı
Müslüman Fişleyen FBI Katilde Çuvalladı

Müslüman Fişleyen FBI Katilde Çuvalladı

Amerika'da bir Müslüman'ı tek bir mermi alması durumunda uzun süre takip eden FBI cephanelik oluşturan katilde çuvalladı.

26 Temmuz 2012 Perşembe 13:54A+A-

ABD Basını Batman'in yeni, filminin galasında 12 kişinin ölümüne sebep veren katille ilgili FBI'yı topa tuttu. Müslüman bir vatandaşın tek bir mermi alması durumunda aylarca takip edildiğini ifade eden basın katilin evinde 6 bin mermilik bir cephanelik oluştururken FBI'nin neden müdahalede bulunmadığını sordu.

James Holmes'un 12 kişiyi öldürdüğü galanın yankıları sürüyor. Holmes'un saldırıda kullandığı silahları internetten aldığını açıklaması ve 6 bin mermiyi sorgusuz sualsiz temin edebilmesi ABD'de günün konusu oldu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Amerikan basını, Federal Soruşturma Bürosu'nu (FBI) yerden yere vuruyor. "FBI, kör mü oldu?" başlıklarını atan gazeteler "Bir Müslüman bir tane mermi alınca onu ülkenin bir ucundan öbür ucuna kadar adım adım takip ediyorsunuz. Oysa Holmes, evini cephaneliğe çevirmiş. O sırada siz ne yapıyordunuz?" diye sordu. Bu arada, filmin Türkiye galası da ertelendi.
 

HABERE YORUM KAT