1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mülteciler hakkında “taciz” yalanlarıyla algı çalışması yapan utanmaz cinsel tacizden hüküm giydi!
Mülteciler hakkında “taciz” yalanlarıyla algı çalışması yapan utanmaz cinsel tacizden hüküm giydi!

Mülteciler hakkında “taciz” yalanlarıyla algı çalışması yapan utanmaz cinsel tacizden hüküm giydi!

Aykırı isimli ırkçı sitenin Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak cinsel saldırıdan ceza aldı!

10 Temmuz 2022 Pazar 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazeteci müsveddesi Batuhan Çolak, Bakırköy’de avukat bir kadına yönelik zorla müdahalede bulunduğu iddiasıyla “basit cinsel saldırı” suçundan beş yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu.

Sabah akşam mülteciler hakkında dezenformasyon üretmesiyle meşhur olan sol-Kemalist Aykırı sitesinin Genel Yayın Yönetmeni olan Batuhan Çolak mültecileri “taciz-tecavüz” haberleriyle hedef gösteriyordu.

Hürriyet’den Burcu Uçar’ın haberine göre Bakırköy 30’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, Çolak’a “sarkıntılık düzeyinde kalan cinsel saldırı” suçundan iki yıl hapis cezası veren mahkeme, “iyi hal” indirimi uygulayarak cezayı bir yıl sekiz aya indirdi.

Batuhan Çolak gibi bir ırkçının "iyi halden" indirim alabilmesi oldukça trajikomik bir durum. Çolak gibiler sabah akşam ırkçı tezviratlarla savaş mağduru insanları hedef gösterirken kadınları taciz etmekten çekinmeyen utanmazlardır! Bunlara “iyi” ile yakından ilişkili herhangi bir husustan ceza indirimi verebilmek için ya hiçbir şeyden haberiniz olmaması lazım ya da art niyetli!

whatsapp-image-2022-07-10-at-15-13-46.jpegwhatsapp-image-2022-07-10-at-15-13-23-1.jpeg

whatsapp-image-2022-07-10-at-15-13-23.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum