1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Muhaysini: Selahaddinler nerede diyorduk, şimdi Selahaddinler Kudüs’te diyoruz
Muhaysini: Selahaddinler nerede diyorduk, şimdi Selahaddinler Kudüs’te diyoruz

Muhaysini: Selahaddinler nerede diyorduk, şimdi Selahaddinler Kudüs’te diyoruz

Esed zulmüne karşı mücadele eden mazlumlara destek için Suriye’ye gelen ve tüm servetini Suriye cihadına sarfeden Suudi Arabistanlı alim Şeyh Abdullah Muheysini İdlib’de halka yaptığı konuşmada Aksa İntifadası ile dayanışma mesajı verdi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba 22:39A+A-

HAKSÖZ HABER

Esed zulmüne karşı mücadele eden mazlum halka destek için ülkesini terk ederek Suriye’ye gelen ve tüm servetini Suriye cihadına sarfeden Suudi Arabistanlı alim Şeyh Abdullah Muhaysini İdlib’de halka yaptığı konuşmada Aksa İntifadası ile dayanışma mesajı verdi. İdliblilere vaazında Mescidi Aksa’da Siyonist çetenin işlediği zulümleri hatırlatan Şeyh Muhaysini Filistinli Müslümanların sergilediği direnişin biiznillah Aksa’nın kurtuluşunun habercisi olacağını vurguladı.  

Suriye direnişinin öncü isimlerinden Şeyh Abdullah Muhaysini Kudüs hakkında yayımladığı videoda ümmet şuurunun çok güzide bir örneğini sunuyor. 

Suriye'de zor şartlar altında mücadele veren Müslümanların bir başka coğrafyadaki zulme karşı birlik olup gür bir şekilde seslerini çıkartmaları tüm insanlığa örnek olacak cinsten. 

Suriye'deki zulme sessiz kalan kimi meşum çevrelerin tutarsızlığını da gözler önüne seren bu birliktelik ruhu, İran başta olmak üzere nifak tohumu ekmek için her türlü yalana başvuran müfterilerin maskelerini yüzlerinden düşürüyor. 

Suriye'den Filistin'e uzanan direniş coğrafyamız kurşunla perçinlenmiş saflar halinde mücadele eden kardeşlerimiz sayesinde topraklarımızı Esed, İsrail gibi işgalcilerden bir gün elbet kurtulacak!

Şeyh Abdullah Muhaysini’nin konuşması:

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum