1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Müfteri Fırat Erez’in İslam düşmanlığı bitmek bilmiyor!
Müfteri Fırat Erez’in İslam düşmanlığı bitmek bilmiyor!

Müfteri Fırat Erez’in İslam düşmanlığı bitmek bilmiyor!

İran’da yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden kişi Müslüman olunca Fırat Erez sevincini gizleyememiş.

14 Kasım 2020 Cumartesi 16:25A+A-

HAKSÖZ HABER

İslam’a ve Hz. Peygamber'e (s) yönelik hakaret paylaşımlarından dolayı daha önce gözaltına alınan Fırat Erez isimli müptezel, İran'da ABD adına hareket eden İsrail ajanları tarafından düzenlenen suikast sonucu öldürüldüğü iddia edilen Abdullah Ahmed Abdullah'ın ardından sevincini gizleyememiş.

Abdullah Ahmed Abdullah’ın El Kaide ile olan ilişkisi bu “sevinç” gösterisinde Erez'e kendince meşru zemin oluşturuyor. Olayı Amerikan kaynaklarına dayandırarak veren gazeteci Halid Abdurrahman’ı çok cılız delillerle hedef gösteren Fırat Erez, sevinçten o kadar gaza gelmiş ki “Müslüman Kardeşlerin gibi ezileceksin” yazıp sonuna gülücük koymayı da eksik etmemiş.

Halid Abdurrahman’ın paylaşımında, AA’nın haberinde de yer alan “ABD adına çalışan İsrail ajanlarınca” ifadesine takılan Erez, rezil olmakla kalmıyor aynı zamanda sahip olduğu düşmanlıktan beslenen nefret ideolojisini de gösteriyor. “Haberde ne İsrail, ne ABD ajanı var” diyerek saçmalayan Erez, Abdurrahman tarafından kaynağın gösterilmesi sonucunda ise konuyu bağlamından saptırmaya çalışıyor.

Düzeyden ve mantıktan yoksun kimselerin Türkiye’de hala kalem oynatabiliyor olması, memlekette düşünce adına hiçbir şeyin gelişmemesinin en büyük sebebi. İslam ve Müslümanlık söz konusu olduğunda açıktan düşmanlık gösteren ahlaksız tipler için tetiğe basanın kim olduğu da fark etmiyor! 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum