1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mücahitlere Karşı Savaş İhtimali Kemalist Barış Güvercinlerinin Ağzının Suyunu Akıtıyor!
Mücahitlere Karşı Savaş İhtimali Kemalist Barış Güvercinlerinin Ağzının Suyunu Akıtıyor!

Mücahitlere Karşı Savaş İhtimali Kemalist Barış Güvercinlerinin Ağzının Suyunu Akıtıyor!

Suriye’de PYD ya da Esed’e karşı operasyon gündeme geldiğinde savaş karşıtı, barış güvercini kesilen sol ve Kemalist cephe Rusya’nın tezi olan ‘İdlib’de mücahitlere karşı operasyon’ söylemini heyecanla, sevinçle destekliyor.

17 Mart 2020 Salı 11:18A+A-

Cumhuriyet gazetesi emekli Tuğgeneral Ali Er isimli emekli bir general ile yaptığı röportajı “M-4 Güneyine operasyon olasılığı arttı” manşetiyle duyurmuş.  Cumhuriyet, Aydınlık ve bilumum şebbiha yayın organlarında sıkça boy gösteren emekli generallerin yaptığı gibi bu zat da İdlib’de Rusya’nın ve Esed’in tezi olan İdlib’de temel sorunun “terör örgütü HTŞ” olduğu tezini birtakım gerekçeler üreterek sıralamış.

Mezkur general Rusya’nın ve rejimin işlediği katliamları, halkı tehcir etmesini görmezden gelen, hatta Türkiye ordusuna mensup onlarca askerin de aynı katillerce öldürülmesine hiç değinmeden “terör örgütüne operasyon” vb. lafları uzman edasıyla tekrarlamış.

Bu görüntü Kemalist-sol çevrelerin hiç ağızlarından düşürmedikleri barış vb. laflardan ne anladıklarını net biçimde ortaya koyarken, vahşi Esed diktatörlüğüne ve işgalci Rusya’ya karşı savaşan mücahitlerin şahsında İslam’a ve ümmete düşmanlıklarını da net biçimde ortaya koymakta.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum