1. HABERLER

  2. HABER

  3. Miting alanında görev yapacak polisin aracına bomba döşendi
Miting alanında görev yapacak polisin aracına bomba döşendi

Miting alanında görev yapacak polisin aracına bomba döşendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki mitinginde görev yapacak bir polis memurunun aracının altına bomba yerleştirildi. Polisin dikkati sayesinde patlayıcı hızlıca etkisiz hale getirilirken, soruşturma başlatıldı.

04 Aralık 2021 Cumartesi 22:24A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt mitinginde bombalı araç paniği yaşandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting yapacağı alanın korumasında görevli polislerden birinin aracının altına bomba döşendiği ve son anda önlendiği iddia edildi.

TRT Haber'de yer alan bilgilere göre; bombayı döşeyenler, çevre illerden görevlendirilecek çevik kuvvet polislerini hedef olarak seçti.

Sabah saatlerinde Mardin'den Siirt'teki mitinge görev için gidecek polis memurunun aracının altına gizlice uzaktan kumandalı patlayıcı yerleştirildiği belirtildi. 

Aracını muhtemelen miting alanı yakınlarına ya da emniyet müdürlüğünün kendilerine tahsis edeceği bir otoparka bırakacak olan polis memurları dışında, aracın bulunduğu yerde başka polisler de olacaktı.

Polis memuru aracın altındaki patlayıcıları erken fark ederek olası saldırıyı önledi

İhbar üzerine olay yerine gelen TEM Büro Amirliği ve Bomba Uzmanı Ekiplerince patlayıcı düzenek imha edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araç üzerinde şüphelilere ait parmak izi taraması yaptı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

bombali-arac-polis.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum