1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. MHP'den Perinçek'in Yancı Olma Çabasına Veto!
MHP'den Perinçek'in Yancı Olma Çabasına Veto!

MHP'den Perinçek'in Yancı Olma Çabasına Veto!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Doğu Perinçek’in Cumhur İttifakı’na katılmak istediğini ancak gayretinin nafile olduğunu söyledi.

17 Haziran 2020 Çarşamba 01:47A+A-

HAKSÖZ-HABER

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, 'Şimdiki Zaman Siyaset' programında İsmail Saymaz'a bir mesaj gönderdi.

Cumhuriyet’in naklettiğine göre, Yalçın, Saymaz'a gönderdiği mesajda Perinçek’in Cumhur İttifakı’na katılmak istediğini belirterek ''Perinçek Cumhur İttifakı’nın yancısı olma gayreti içerisinde. Ama nafile'' dedi.

“Bahçeli’yi Uyarıyorum” Diyen Perinçek’e “Müptezel” Demişti

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Devlet Bahçeli'yi uyarıyorum; kendisi hükümet ortağı ve sorumluluk makamındadır. Ayasofya üzerinden dünyaya meydan okuyamaz" diyen Doğu Perinçek'e 15 Haziran günü de tepki göstermişti.

Perinçek için “müptezel” nitelemesi yapan Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti:

"Doğu Perinçek denen müptezel, CNN TÜRK'te 'Devlet Bahçeli'yi uyarıyorum' diyor. Siyasi ederi 0,25’ olan bu şahsın Semiha Şahin denen moderatör tarafından alayı vala ile ağırlanması manidardır. Pençe-Kartal operasyonunun başladığı anda Ayasofya meselesinde Doğu Perinçek, H. Bağcı ve B. Yücel gibi MHP liderine saldırmayı fırsat bilenlerin CNN de ağırlanması anlaşılmaz!!!"

HABERE YORUM KAT

3 Yorum