1. HABERLER

  2. HABER

  3. "MHP’de Üst Düzey Görevde 3 Paralel Var!"
"MHP’de Üst Düzey Görevde 3 Paralel Var!"

"MHP’de Üst Düzey Görevde 3 Paralel Var!"

Milliyetçi Hareket Partisi ile paralel yapının işbirliği içinde olduğunu söyleyen MHP eski MYK Üyesi ve eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, MHP yönetiminde de bazı kişilerin Paralel Yapı mensubu olduğunu açıkladı.

22 Ağustos 2015 Cumartesi 17:44A+A-

BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, MHP Eski MYK Üyesi ve Eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve Eski Sağlık Bakanı Bülent Akarcalı A Haber'de gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile paralel yapının işbirliği içinde olduğunu söyleyen Çelik, MHP'nin yönetiminde de bazı kişilerin Paralel Yapı mensubu olduğunu açıkladı.

"Hedef AK Parti ve Sayın Erdoğan"

Milletin paralel bir yapıyı asla kabul etmeyeceğini belirten Çelik "Ama bakıyoruz ki, seçimlerde Paralel Yapı ile işbirliği devam etti MHP'nin. Burada hedef 'Paralel Yapı' değil yani devletin içinde devlet olayı değil; hedef AK Parti, hedef Sayın Erdoğan. Benim itiraz ettiğim konu buydu, Paralel Yapıya MHP nüfuz etmeye başlamıştı ve politikalarını yönlendirmeye çalışıyordu. Sayın Bahçeli de bu kapıyı yavaş yavaş aralamıştı. Ben buna itiraz ettim" dedi.


"Üç tane üst düzey MHP'li paralel yapı elemanı"

"Üç tane üst düzey MHP'li paralel yapı elemanı. Bu kadar söyleyeyim ben. Onlar da biliyorlar. Zaten Sayın Bahçeli'nin ilk önce kendisini bağlayan açıklamasını da bu kapsamda yaptığını düşünüyorum. Sonradan bu açıklama biliyorsunuz; koalisyon istiyordu, erken seçim istiyordu, şimdi hiçbirini istemiyor" dilyen Çelik paralel yapının HDP'ye destek verdiğini söyledi.

Yalçın Topçu: MHP tabanını hayal kırıklığına uğrattı

Terörle mücadele ve tekrar seçim sürecinin de masaya yatırıldığı programda BBP Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu ise MHP'nin hükümet kurma noktasında tabanını hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Topçu, çözüm sürecinin de devam etmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT