1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mezitli'de heykel dikme faaliyetleri son hız devam ediyor
Mezitli'de heykel dikme faaliyetleri son hız devam ediyor

Mezitli'de heykel dikme faaliyetleri son hız devam ediyor

Mersin'in CHP'li Mezitli Belediyesi, ilçedeki sitelere Atatürk büstü dağıtacağını açıklamıştı. Açıklamanın ardından heykel faaliyetlerini hızlandıran Mezitli Belediyesi ilçede bulunan bir sitede daha heykel açılışı gerçekleştirdi.

14 Ekim 2021 Perşembe 14:27A+A-

HAKSÖZ HABER

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Atatürk'ü unutturma girişimlerine yapacakları hizmetlerle karşı duracaklarını belirtmiş ve 'Her siteye bir Atatürk büstü' uygulamasını duyurmuştu.

Geçtiğimiz 23 Nisan tarihinde iki farklı sitede açılışı yapılan Mustafa Kemal büstünün açılışında konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kısa sürede aynı coşku ve aydınlık biçimde kutlamalara devam edeceğimizden hiçbir kuşkum yok. Biz de elimizden geldiği ölçüde halkımızla birlikte kutlamaya çalışıyoruz” demişti.

Halkla birlikte heykel açılışlarını önemli bir icraat olarak lanse eden belediye başkanının heykel dikme faaliyetleri kaldığı yerden devam ediyor.

İlçede bulunan Merkez Mahallesi Aydın Sitesi’nde yeni bir Atatürk büstünün açılışı gerçekleştirildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından yapılan açılışa belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve site sakinleri katıldı.

Aydın Sitesi sakinleri adına konuşma yapan Ali Erol da kendilerine bu imkanı sağladığı için Başkan Tarhan’a teşekkür etti. Ali Erol, Site içerisinde çok güzel bir alanımız oldu. Bundan sonra bayramlarda hep beraber kutlamalar yapacağız dedi.

Mezitli’de Atatürk sevgisiyle dolu insanların yaşadığına vurgu yapan Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’ye otobandan girerken dev bir Atatürk sülieti koyduk. Burasının Atatürkçü cumhuriyet değerlerine inanan bir şehir olduğunu giren herkes görsün istiyoruz. Tüm Mezitli Halkına bu duyarlılıkları ve gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum dedi.

Atatürk heykelleri dikme konusunda CHP’li belediyeler arasında kıyasıya bir rekabet olduğu görülürken, heykeller için belediye tarafından harcanan kalem masrafları açıklanmamaya devam ediyor.  

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum