1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Mescid-i Aksa Cağaloğlu Anadolu Lisesinde 88 Veliyi Rahatsız Etti
Mescid-i Aksa Cağaloğlu Anadolu Lisesinde 88 Veliyi Rahatsız Etti

Mescid-i Aksa Cağaloğlu Anadolu Lisesinde 88 Veliyi Rahatsız Etti

​​​​​​​Cağaloğlu Anadolu Lisesinde kümelenen bir avuç marjinal sol güruh Mescid-i Aksa ve Filistin direnişinden rahatsız oldu.

07 Mart 2019 Perşembe 00:11A+A-

HAKSÖZ-HABER

Müslümanların ilk kıblesi, Siyonist İsrail’in emperyalist devletlerin desteği ile gerçekleştirdiği işgale karşı Filistin halkının haklı direnişinin simgesi Mescid-i Aksa’ya tahammülsüz 88 veli, Mescid-i Aksa resminin konulduğu panoya izin veren okul müdürü hakkında şikâyetçi olmuş.

Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla İstanbul’da 68 okulda Mescid-i Aksa panosu yapılıp asıldı. Bu okullardan birisi de Cağaloğlu Anadolu Lisesi idi. Panonun asıldığı tüm okullarda herhangi bir sorun olmaz iken hatta veli ve öğrencilerin beğeni ve takdiri alan bu aktivite karşısında Cağaloğlu Anadolu Lisesinde 88 veli şikâyetçi olmuş.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlürlüğünün ve İstanbul Valiliğinin panoya izin veren kararına rağmen okul müdürü hakkında soruşturma açıldığı ifade edilmektedir. Bine yakın öğrencinin öğrenim gördüğü Cağaloğlu Anadolu Lisesindeki öğrenci velileri ise bu durum karşısında okul müdürüne yapılan bu haksızlığı ve Mescid-i Aksa’ya yapılan bu saygısızlık karşısında ilgili makamlara şikâyette bulundu.

Okul idaresi, öğretmen ve öğrenciler hakkında haksız, yalan haberleri yandaş medyalarına servis eden “Okul Aile Birliği” her fırsatta Cumhurbaşkanı ve iktidar hakkında sosyal medyada hakarete varan ifadeler kullanmaktan beri durmuyor.

Yerel seçim arifesinde halka şirin gözükmek adına hoşgörü, özgürlük, inanca saygı gibi değerlere atıf yapan partili yoldaşlarına karşın maskelerini daha fazla takmaktan sıkılan azgın bu zihniyet karşısında Valilik ve İl Milli eğitim Müdürlüğünün nasıl tavır alacağını merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum