1. HABERLER

  2. HABER

  3. Mersin'de Emniyet Müdürü Vuruldu
Mersin'de Emniyet Müdürü Vuruldu

Mersin'de Emniyet Müdürü Vuruldu

Mersin'in Tarsus İlçesinde Kobani'de yaşananları bahane ederek olay çıkartanlara polis müdahale etti. Polisin müdahalesi sırasında olay yerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu.

08 Ekim 2014 Çarşamba 17:21A+A-

Olay saat 16.20'de Barboras Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 300 kişilik saldırganlar, sloganlar atmaya başladı. Aralarında yüzleri poşu ile kapatılmış kişilerin de bulunduğu provakatörler, polisi taş yağmuruna tutup, molotofkokteyli ile saldırdı.

Bunun üzerine TOMA ve panzer destekli Çevik Kuvvet polisi, saldırgan çeteyi dağıtmak üzere harekete geçti. Bu sırada olay yerinde bulunan Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik'e iddiaya göre, hedef gözetilerek tabancayla ateş edildi. Kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşun Müdür Çelik'in sol bileğine isabet etti.

Çelik'e, ilk müdahale yanında bulunan bir polis memuru tarafından yapıldı. Çelik, aynı bölgedeki hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Tarsus Kaymakamı Hasan Göç'ün ziyaret ettiği Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken bölgedeki linç saldırıları ise devam ediyor.

TREN SEFERLERİ DURDURULDU

Öte yandan başka  bir provakatör çete tarafından Adana-Mersin arasında sefer yapan yolcu trenlerinin taşlanması nedeniyle tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu.

 

HABERE YORUM KAT