1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Meral Akşener'in Bayramlaşma Programında Kavga
Meral Akşener'in Bayramlaşma Programında Kavga

Meral Akşener'in Bayramlaşma Programında Kavga

MHP'li muhaliflerden Akşener'in bayramlaşma programı bir grup tarafından protesto edildi. Protestocu gruba, bardak ve sandalye fırlatılırken olayın kavgaya dönüşmesi üzerine protestocu grup dışarı çıkarıldı.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 19:18A+A-

MHP'li muhaliflerden Meral Akşener'in bayramlaşma programı bir grup tarafından protesto edildi.

Akşener tarafından bazı MHP'li muhaliflerin katılımıyla bir otelde bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Salonda, Akşener'in konuşma yaptığı sırada bir grup, "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganı atarak protestoda bulundu.

Bunun üzerine protestocu gruba, bardak ve sandalye fırlatıldı. Olayın kavgayadönüşmesi üzerine protestocu grup salondaki muhaliflerce dışarı çıkarıldı.

Olayların ardından yeniden kürsüye çıkan Akşener, hiçbir gücün ülkücünün ülkücüye el kaldırmasına sebep olamayacağını söyledi.

"Buraya gönderilen çocuklar da benim evlatlarım"

Akşener, "Buraya gönderilen çocuklar da benim evlatlarım. Başka annelerin çocukları üzerinden kabadayılık yapılmaz. Onlar bizim evlatlarımız. Ülkücülerin kardeşlik hukukunu ve inancını ne yaparsanız yapın bitiremeyeceksiniz, asla bu duyguyu tahrip edemeyeceksiniz." diye konuştu.

Ülkücü gençler arasında kavga çıkarılmasını eleştiren Akşener, "Buradan açık açık sesleniyorum, 'Demirden korkan trene binmez.' En yüksek tepelerde oturanlara, onların üzerinden her gün bize hakaret edenlere, bizlere iftirada bulunanlara sesleniyorum, dün demokrasi diye ağlaşa ağlaşa gezdiniz. Bu millet arkanızda durdu. Çünkü antidemokratik uygulamaların millet vicdanında yeri yoktu. Bugün aynı şeyi bize yapıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Akşener, inatlaşmadan yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum