1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Memleketin kültür bakanının son rezaleti
Memleketin kültür bakanının son rezaleti

Memleketin kültür bakanının son rezaleti

Fenerbahçe'nin kupa törenine damgasını vuran ve tepki çeken Şeytan kılıklı görüntünün arkasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ait The Land Of Legends firmasının olduğu öğrenildi.

07 Eylül 2020 Pazartesi 23:31A+A-

The Land Of Legends Cup adıyla düzenlenen Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ve Antalyaspor’un katıldığı futbol organizasyonunun kupa törenine AK Partili bazı isimlerden tepki geldi. 31 Ağustos – 5 Eylül arasında gerçekleşen turnuvada Antalyaspor’u 4-0, Sivassporu da 1-0 yenen Fenerbahçe kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe’ye kupasını kırmızı makyajlı ve kırmızı elbiseli, boynuzlu kostüm giymiş bir görevli teslim etti.

“KULÜBÜN BAŞINDAKİ KOÇ'A YAKIŞIR”

Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan gazeteci Mehmet Ali Önel, "Şeytanı temsil eden boynuzlu bir figür, kupayı futbolculara veriyor. Kulübün başındaki Koç'a yakışır da, Spor Bakanı ne diyor bu işe!" diye yazdı.

'ŞEYTAN İLE BU KADAR YAKINLAŞMAK...'

Önel'in paylaşımını alıntılayıp duruma tepki gösteren bir diğer isim de AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk oldu.  Sarı lacivertli kulübün bu görüntüyle "şeytana yakınlaştığını" ve törende "toplumun hassasiyetlerinin aşağılandığını" belirten Külünk, kulübü konuyla ilgili açıklama yapmaya çağırdı.

ŞİRKET TURİZM BAKANI'NA AİT

The Land Of Legends Cup adıyla düzenlenen turnuvada Fenerbahçe’ye kupasını kırmızı makyajlı ve kırmızı elbiseli, boynuzlu kostüm giymiş bir görevli teslim etti. Konuyla alakalı bir habere yer veren ABC gazetesi, Land Of Legends'in Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un olduğunu kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum