1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Memleketin başka derdi yok!
Memleketin başka derdi yok!

Memleketin başka derdi yok!

İçkiye gelen zam sol-Kemalist yayın organlarını çok telaşlandırmış!

12 Ağustos 2022 Cuma 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye enflasyon belası ile uğraşırken gündelik ihtiyaçlar orta ve dar gelirli kesimleri çok fazla yoruyor. Büyükşehirlerde buna eklenen kira fiyatları ise oldukça problemli bir durum ortaya çıkartıyor.

Yaklaşan seçimlerde herkesin vaadi enflasyonu düşürmek ve yaşam standartlarını en azından pandemi öncesine döndürmek. Bütün ülkenin en öncelikli gündem maddelerinin başında bu mevzu gelirken birilerinin ise derdi hep aynı…

Sol-Kemalist yayın organlarının ortak meselesi içki fiyatlarına yapılan zam. Burada adını anmaya tenezzül dahi etmeyeceğimiz tür ve markaların fiyat derdine düşen sol-Kemalist çevrelerin başka sıkıntısı yok anlaşılan!

Her şey fiyatlanırken içkiye zam gelmemesi beklenemezdi zaten. Ancak sol-Kemalistler “içkiye zam” haberleriyle kasıtlı bir fiyat artışı yapıldığını öne sürerek politik argüman üretmeye çalışıyorlar. Keşke içki fiyatlarına kasıtlı artışlar yapılsa… Belki birilerinin bu haramdan kurtulmasına vesile olur!

Tüm bunlar bir yana temel ihtiyaç ürünlerinin zamlandığı bir vasatta keyfi giderlere zam yapılmaması kabul edilemezdi. Memleketin sanki başka derdi yokmuş gibi içki zamlarını gündem etmeye çalışanlar hiç ağlamasın!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum