1. HABERLER

  2. HABER

  3. Mavi Marmara Derneğinden Peretz Açıklaması
Mavi Marmara Derneğinden Peretz Açıklaması

Mavi Marmara Derneğinden Peretz Açıklaması

Mavi Marmara Derneği, İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz’in Türkiye ziyaretine dair bir basın açıklaması yayınladı.

06 Aralık 2013 Cuma 16:11A+A-

HAKSÖZ-HABER

Katil İsrail hükümetinin bakanı Amir Peretz'in Türkiye'ye pişkin bir şekilde gelmesi, kendini burada çok rahat hissetmesi ve herhangi bir yaptırım ile karşılaşmaması üzerine İsrail tarafından şehid edilen ve yaralanan mağdurlar adına Mavi Marmara Derneği bir basın açıklaması yaptı.

AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

Her şey çok güzel demiş…

Pişkinliğin böylesi! Sadece insani yardım amacı güden sivillere uluslararası sularda tüm İsrail donanması ve özel birliklerinizle yapmış olduğunuz onursuz saldırıda 9 kardeşimizi katlederken, onlarcasını da ölümcül şekilde yaralarken ve 1285 gündür komada olan Uğur Süleyman Söylemez abimiz ortadayken hiçbir şey güzel değildir! Sizin için de olmamalıdır. En azından biraz utanma arlanma olur insanda…

Akdeniz Temizliği Tarafları Konferansına katılmaya gelmişsiniz.  Akdenizi sizden başka kirleten yok. Biraz onurunuz varsa insanlığa karşı işlediğiniz suçlardan vazgeçersiniz, gerçi siz bilirsiniz… Mavi Marmara Akdeniz temizliği çalışmasını başlatmış ve adım adım  Özgür Mescid-i Aksa hedefine doğru ilerlemektedir. Akdenizden temizlendiğiniz günleri görmek inşallah bizleri ve şehidlerimizi memnun edecektir.

Herşey güzel olacak madem, neden siz geldiniz de Mavi Marmara davasında yargılanan Gabi Aşkenazi, Amos Yadlin, Eliezer Marom ve Avishay Levi için sakın Türkiye’ye gitmeyin talimatı verdiniz? Onları da inşallah Mavi Marmara’dan sonra Türkiye’de bir ilk olarak ağırlayacağız. Bizim için hazırlamış olduğunuz Berşava hapishanesi kadar rahat ve konforlu olacak ağırlayacağımız mekan…

Siz yanlış geldiniz, dönünce bu dört katili gönderinde yaptıkları katliam ve terör saldırısını biraz savunsunlar. Gelirken diğer suç  ortaklarını da getirsinler. Onları da bekleriz.

Mavi Marmara özgür Kudüs hedefine doğru yoluna devam ediyor. Ne siz, ne de iç ve dış işbirlikçilerinizin bu yürüyüşü durduramayacağını hep birlikte göreceğiz.

Daha temiz Akdeniz, İsrailsiz bir Akdeniz ile mümkündür…

Mavi Marmara Yönetim Kurulu

 

HABERE YORUM KAT