1. HABERLER

  2. HABER

  3. Masum Canlar Üzerinden Seçim Kampanyası
Masum Canlar Üzerinden Seçim Kampanyası

Masum Canlar Üzerinden Seçim Kampanyası

IŞİD tarafından rehin alınan Türk vatandaşların serbest bırakılması ihtimali göz önünde bulundurularak masum insanların hayatları üzerinden Erdoğan karşıtı seçim kampanyası yapılıyor.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 15:26A+A-

Cumhuriyet Gazetesi masum insanların hayatları üzerinden seçim kampanyası yapıyor. IŞİD tarafından Musul'da rehin alınan Türk vatandaşların her an bırakılma olasılığı üzerinden, önümüzdeki seçim takvimini bahane ederek "Erdoğan'ın seçim kampanya projesi" diyerek seçimler manipüle etmeye çalışılıyor.

Masum insanlar üzerinden yapılan bu kampanyada Cumhuriyet Gazetesi bir adım daha öne gederek, sadece kişisel kurgularla, kanıtsız ve iddialara dayalı hazırladığı haberde Musul'da yaşanan rehine olayının sadece seçimler için olduğu vurgulanarak, "Musul'daki rehinelere seçim için mi ölüm korkusu yaşıyor?" deniliyor.

Haberde; 'Musul'da IŞİD'in elindeki Türk rehinelerin ramazan ayı içinde bir türlü bırakılarak Türkiye'ye gelebileceklerine ilişkin beklentiler, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ardından Dışişleri kulislerinde ve diplomatlarca da ifade edilmeye başlandı. Ankara'da ifade edilmeye başlayan bu olasılık, cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Tayyip Erdoğan için bir kampanya silahına dönüştürüleceği yorumlarını da beraberinde getirdi' denildi.

Devamında ise rehin alınan ailelerle Başbakan Erdoğan ve Davutoğlu'nun bir iftarda bir araya gelecekleri ve rehinelerin serbest bırakılacağını bizzat müjdeleyeceğinin planının yapıldığı yazıldı.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT

2 Yorum