1. HABERLER

  2. HABER

  3. Londra Belediye Başkanından Müslümanlara Tehdit
Londra Belediye Başkanından Müslümanlara Tehdit

Londra Belediye Başkanından Müslümanlara Tehdit

Londra Belediye Başkanı Johnson, Müslüman ailelerin çocuklarını İslami bir kimliğe sahip olmalarını önlemek için ellerinden alınabileceğini belirtti.

04 Mart 2014 Salı 11:48A+A-

İngiltere'nin başkenti Londra'nın faşist Belediye Başkanı Boris Johnson, 'Daily Telegraph' gazetesinde yayınlanan bir makalesinde, muhalif bir kimliğe sahip olmalarını engellemek için Müslüman çocuklarının devlet himayesine alabileceklerini belirtti. Johnson, makalesinde çocukların 'potansiyel katil ya da intihar komandosu' olmalarını engellemek için, birer tecavüz kurbanı çocuklar gibi görülmeleri gerektiğini ve ailelerinin ellerinden alınmaları gerektiğini savundu.

Müslüman çocuklarının vaizler tarafından tehlikeye sokulduklarının herkes tarafından bilindiğini, ancak ailelerin evde çocuklarını radikalleştirdikleri tehlikesinin ise çok az kişi tarafından farkedildiğini kaydetti.

Londra Belediye Başkanı, Avrupanın populist ırkçı ifadesiyle, yüzlerce Müslüman ailenin çocuklarına, öldürmeye ve ölmeye özlem gibi birtakım şeyler öğrettiklerini öne sürdü. İngilizlerin diğer kültürlere karşı kınamadan kaçınmalarının, kanunların daha sert olmamasına neden olduğunu ve polisle sosyal işçilerin de bu konuya karışmak istemediklerini ifade etti. Irkçı Belediye Başkanı, cüretkar bir şekilde İngiltere'nin korkularını yenerek, azınlıkların hayat şekillerine karışmasını taleb etti.

HABERE YORUM KAT