1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Lideri putlaştırıp, ilahlaştırmaktan daha kötü kulluk ne olabilir?
Lideri putlaştırıp, ilahlaştırmaktan daha kötü kulluk ne olabilir?

Lideri putlaştırıp, ilahlaştırmaktan daha kötü kulluk ne olabilir?

Çankaya Belediyesi Cumhuriyet'in 97'nci yılını coşkuyla kutluyor! Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Fransa tarafından tahfif edilmeye çalışıldığı şu zamanlarda, içimizdeki Fransızlar da yandaşlıklarını aşığı oldukları cumhuriyet üzerinden ifade etme uğraşında

28 Ekim 2020 Çarşamba 13:06A+A-

HAKSÖZ HABER

Çankaya Belediyesi internet sitesindeki afişlerde “Kula kulluk etmeyişimizin 97. Yılı kutlu olsun, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun” temalı mesajlar yayınlayarak, sözde Mustafa Kemal’e tapmadıklarını beyan ederlerken, bugünlerde Fransa’nın Hz. Muhammed karşıtlığına göndermede bulunarak, Müslümanları alaya almaya çalışmakta.

Çankaya’nın her yerini Mustafa Kemal Atatürk isim ve resimleriyle donatan Çankaya Belediyesi, açılışını yaptığı her yere Mustafa Kemal Atatürk adını koymak için yanıp tutuşan dindar Kemalist zihniyet olarak  “Kula kulluk etmeyişinin” 97. Yılını kutluyormuş.

Duy da inanma cinsinden bir olay.

Kendi Kemalist dinini her yerde ve her şekilde yaymak için fırsat kollarken, Müslümanların peygamberine hakaretler edilen bir zamanda, Müslümanları tahfif etmekle uğraşan bir belediyecilik anlayışı sunuluyor Ankara’da.

97 yıldır semavi inançlarla yarıştırılan Cumhuriyet idealizmi, Müslümanların Resulullah’a duydukları sevgi ve muhabbetini kula kulluk olarak görecek kadar Kemalist dinine tapar olmuş.

Gözleri ve kulakları inançlarından ötürü kapalı olan zihniyet, Cumhuriyet dini üzerinden semavi dinlerden İslam’a hakaret etme fırsatı kollamakla meşgul olmaya devam etsin. Roma’nın dinini benimseyenlerin, ifade özgürlüğü olarak sunmaya devam edeceği bu hakaretamiz ifadelerin, yargı yoluna taşınması gerekmekte olduğu apaçık ortadadır.

cankaya_bel.jpg

HABERE YORUM KAT

9 Yorum