1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "LGBT" sapkınlığı İslami değerleri hedef almaktan vazgeçmiyor!
"LGBT" sapkınlığı İslami değerleri hedef almaktan vazgeçmiyor!

"LGBT" sapkınlığı İslami değerleri hedef almaktan vazgeçmiyor!

Almanya'da sapkınların kullandığı renklerle süslenmiş Kabe temsili yapıldı.

29 Eylül 2022 Perşembe 12:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Almanya’nın Kassel şehrinde sapkın gruplar İslami değerleri hedef aldı. Yaptıkları ifsadı sosyal medyadan da paylaşan sapıklara yüzlerce tepki gelmesine rağmen paylaşımlar engellenmedi.

Batı’nın insanı yeniden tanımlama çabasının en görünür yüzü olan cinsi sapıklığı meşrulaştırmak adına emperyalist şirketler milyonlarla ifade edilen paralar harcıyor. Bunun yanında ise “sapkınlığını ilan eden imam” vb. tiyatrolarla Müslümanları da bu karanlığın içine çekmek istiyorlar.

Son provokasyon ise Almanya’da yaşandı. Sapkın grupların kullandığı renklerle donatılan bir Kabe temsili Almanya’nın Kassel şehrinde sergilendi. Sosyal medyada PixelHelper adıyla yayın yapan bir kullanıcı ise, Almanya’daki provokasyonla eş zamanlı olarak, "Kabe'yi, Kur'an'ı ve Hz. İbrahim ile İslâm'ı LGBT'ye göre reforme etmek istiyoruz" ifadeleriyle bir paylaşıma imza attı.

0x0-lgbt-lobisinden-alcak-provokasy-o8lc.jpg

0x0-lgbt-lobisinden-alcak-provokasyon-yine-islami-hedef-aldilar-skandal-paylasim-1664432231061.jpg

Sapkınlığı üst kimlik olarak tanımlamak isteyen odaklar bu dayatmayı kabul etmeyenleri de hemen yaftalamaya çalışıyorlar. İslami değerleri de açıktan hedef alanlar sapıklığa alet ettikleri sembollerle Müslümanları kendilerine benzetebileceklerini düşünüyorlar! Bir çeşit faşizm olan bu durumun Müslümanlar tarafından kabulü ise mümkün değil!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum