1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kürt Müzisyen HDP/PKK Aleyhine Konuştu, Hastanelik Oldu!
Kürt Müzisyen HDP/PKK Aleyhine Konuştu, Hastanelik Oldu!

Kürt Müzisyen HDP/PKK Aleyhine Konuştu, Hastanelik Oldu!

Kürt müzisyen Çiyager yaptığı 'HDP bizi kandırdı' açıklamasının ardından PKK'lılarca bu sabah evinden çıkarken linç edildi.

29 Ocak 2016 Cuma 12:29A+A-

PKK yanlıları, “HDP bizi kandırdı artık uyanın” diyen Kürt ses sanatçısı Çiyager'e (Mehmet Karakuş) bu sabah evinden çıkarken saldırdı. Ağır yaralanan Çiyager hastanede tedavi altına alındı.

PKK ve HDP’nin Kürt halkına ihanet ettiğini dile getiren Çiyager, örgütün hedef tahtası oldu.

Aldığı sopa darbelerinden dolayı ağır yaralanan Çiyager, Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine oradan da Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Baş, ayak, el ve vücudunun birçok yerinde kırıklar olan Çiyager, ameliyata alındı.

Bugün sabah 08.00 sıralarında evinden çıktığı esnada PKK'li Vandalların saldırısına uğrayan Çiyager, son süreçte Türkiye Kürdistan’ında yaşanan kaos ve buna bağlı olarak yıllarca beraber çalıştığını söylediği HDP/DBP ve paralelindeki yapılarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Daha önce İlke Haber Ajansı (İLKHA) ve daha sonra da dün Star'a konuşan Çiyager, hem kendi yaşadıklarını hem tanık olduğu gerçekleri anlatarak,  bu gerçekleri görmek istemeyenlerin çok şey kaybedecekleri uyarısında bulunmuştu.

ÇİYAGER'İN HDP/PKK'YE DÖNÜK ELEŞTİRİLERİNİN YER ALDIĞI İLGİLİ HABERİMİZ>>>

HABERE YORUM KAT

3 Yorum