1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kudüslü Gençler 8 İsrail Askerini Yaraladı
Kudüslü Gençler 8 İsrail Askerini Yaraladı

Kudüslü Gençler 8 İsrail Askerini Yaraladı

Filistinli gençler kamplarına baskın yapan İsrail askerlerine karşı koyarak 8 askeri yaraladı.

07 Kasım 2012 Çarşamba 14:18A+A-

İşgal altındaki Kudüs kentinin kuzeyinde bulunan Şufat Mülteci Kampı'nda Siyonist işgal güçleriyle Filistinliler arasında çıkan çatışmalar sırasında bir Siyonist işgal askerinin bıçaklandığı ve sekiz askerin de yaralandığı bildirildi.

Siyonistlerin rivayetine göre, dün akşam (6 Kasım Salı) Şufat Mülteci Kampı'nda "Sınır Muhafızları" askerlerinden dokuzu hafif olarak yaralandı. Askerlerden birinin bıçaklanarak, diğerlerinin ise Filistinliler tarafından atılan taşlarla yaralandığı ifade edildi.

Siyonist işgal polisi henüz 17 yaşında bir Filistinli gencin Siyonist işgal askerini bıçaklama olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alındığını ve Filistinli gencin işgal askerleri tarafından tartaklandığını açıkladı. Siyonist işgal radyosu da Filistinli gencin gözaltına alındığı sırada yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

İşgal polisi, Filistinli gencin ailesinden on beş kişinin tedavi gören yaralı genci ziyaretlerine izin verilmediği için hastane içinde karmaşa çıkardığını, işgal polisinin kalabalığı güç kullanarak dağıttığını ve aralarından bir kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

Siyonist Sınır Muhafızları sözcüsü ise işgal güçlerinin mülteci kampına düzenlediği baskın sırasında Filistinlilerin taşlı saldırısına uğradığını öne sürdü. (FİEM)

 

HABERE YORUM KAT