1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Korkakların Son Hedefi Ümmü Akil Oldu
Korkakların Son Hedefi Ümmü Akil Oldu

Korkakların Son Hedefi Ümmü Akil Oldu

Beşşar Esed askerlerinin son kadın kurbanı Ehli Sünnet Cephesi komutanı Akil el Salih’in annesi oldu.

05 Kasım 2013 Salı 16:49A+A-

HAKSÖZ-HABER

Esed zulmüne ilk başkaldıran kişiler arasında yer alan ve gerçekleştirdiği operasyonlarla birçok bölgeyi ‘özgürleştiren’ Ehli Sünnet Cephesi lideri Akil el Salih’in annesi Şebbihaların kurduğu kalleş tuzakla şehit edildi...

Suriye’de bulunan muhabirimiz Yılmaz Bilgen, Esed ordusunun korkulu rüyalarından Akil el Salih’e taziye ziyaretinde bulundu.

Evinden aracıyla çıktıktan kısa bir süre sonra açılan çapraz ateş sonucu şehit düşen Ümmü Akil’in vücuduna isabet eden 50’ye yakın kurşun Şebbihaların Suriye halkına duyduğu öfkenin de açık bir kanıtı.

Kur’an-ı Kerimlere Ateş Ettiler

Ümmü Akil’in yanından ayırmadığı Kur’an-ı Kerimler de Şebbihaların öfkesinden nasibini aldı.

Otomobilde bulunan 3 Kur’an mushafını da hedef tahtası olarak seçen Şebbihaların açtığı ateşle mushaflar da parçalandı.

Daha önce yerleştirilen özel çiple evi uçaklarla bombalanan ve babası, 3 erkek kardeşi ve bir kız kardeşini şehit veren Akil el Salih konuya ilişkin şunları söyledi:

“Ben cephedeyim. Orada Esed’in askerlerinin karşısında bir savaş veriyoruz. Ancak Esed’in korkak askerleri sivil yerleşim yerlerinde eşlerimizi, çocuklarımızı, babalarımızı, annelerimizi katlediyor. Ben ve Suriye’de savaşan diğer mücahitler savaşın da bir onuru olduğunu düşünerek mücadele ediyoruz. Tek bir masumun canına kıymadan imanımız ve izzetimizin emrettiği biçimde savaşmaya devam edeceğiz. Ancak Esed ve yanında yer alan alçaklar da hiçbir erdem tanımadan masum öldürmeyi sürdürüyorlar. İnsanlık ve erdem Suriye’de galip gelecektir. Annemin şehadeti kadar Aziz Kuran’a karşı sergiledikleri tavrın da beni etkilediğini söyleyebilirim. Bu savaş bitecek ve Suriyeli mazlumlar özgür bir ülkede inançlarının emrettiği biçimde hayatlarına devam edecekler.”

akil-salih-ve-annesi-02.jpg

akil-salih-in-annesi-ve-kurani-kerim-01.jpg

akil-salih-in-annesi-ve-kurani-kerim-03.jpg

akil-salih-in-annesi-ve-kurani-kerim-02.jpg

akil-salih-2.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum