1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Köpekler baba ve oğluna saldırdı
Köpekler baba ve oğluna saldırdı

Köpekler baba ve oğluna saldırdı

Başıboş köpekler ve onlarla ilgilenmekte geciken belediyeler sorun olmaya devam ediyor. Avcılar'da servis bekleyen baba ve oğluna köpekler saldırdı.

09 Nisan 2022 Cumartesi 23:43A+A-

HAKSÖZ HABER

Kamuoyunda "Belediyelerin ihmalleri ölümle mi sonuçlanmalı?" sorusu sorulurken, sokak köpeklerinin her hafta insanların canına kast ettiği görülüyor. Belediyelerin  ise bürokrasiden gelen talimatlara rağmen önlem almaması tepki çekiyor.

Avcılar'da, okula gitmek için babasıyla servisi bekleyen 8 yaşındaki çocuğa sokak köpekleri saldırdı. Babasının tekmeler savurmasıyla köpekler uzaklaşırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 11.40 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde bulunan sitenin önünde yaşandı. Aziz Karadağ, okul servisine bindireceği 8 yaşındaki oğlu Ömer ile yaşadıkları sitenin önünde beklemeye başladı. Sokak köpekleri, bir anda çocuğa saldırdı. Köpeklerden kaçan çocuk korkuyla babasının arkasına saklanırken, babası köpeklere doğru tekmeler savurdu.

Köpekler daha sonra baba-oğuldan uzaklaştı. Yaşanan anlar ise sitenin güvenlik kamerasına yansırken toplum başıboş köpeklere karşı önlem almayan belediyelere sitem etti. 

HABERE YORUM KAT