1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Komşuda yangın mı çıktı, koş yumurtalarını kaynat!
Komşuda yangın mı çıktı, koş yumurtalarını kaynat!

Komşuda yangın mı çıktı, koş yumurtalarını kaynat!

"Tarikatlar silahlanıyor ve iki bin selefi dernek var" iddialarıyla Müslüman cemaatlere dönük provokatif söylemlere imza atan iftira ve ithamlarıyla hedef gösteren Ahmet Mahmut Ünlü, Azez'deki olayların selefilerin tahrikiyle yapıldığını iddia etti.

13 Ağustos 2022 Cumartesi 21:36A+A-

HAKSÖZ HABER

İftira ve itham söylemleri ile Müslüman cemaatleri hedef alan, Suriye’deki muhalif grupların direnişini kötüleyen, ‘selefilik geliyor’ iddialarıyla seküler basına çanak tutan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Suriye’deki, ‘Türkiye’nin olası Esed’le görüşmesine dair gerçekleştirilen’ protesto gösterilerini selefilere ve bölgedeki muhalif gruplara bağladı.

 Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Müslüman grupları hedef gösteren Ünlü, “Biz Selefî olayının büyüklüğünü anlatmaya çalışırken hafife alıp “rakiplerini tasfiye etmeye çalışıyor” diyen bâzı solcular şimdi bizim adımızı vermeden “Selefî sorunu çok önemlidir, çok tehlikelidir” demeye başladılar.

Bizim maksadımız; Selefîlerin Türkiye’de Diyanet câmilerinde bile konuşturularak bu işe zemin hazırlandığına dikkat çekmekti.

Esas mesele ise Suriye sınırımızda gelişmektedir. Çünkü dün el-Kaide olanlar bugün el-Nusra oldular, Heyet-u Tahrîru'ş-Şâm oldular, fakat kafa aynı kafa, tekfîrci ve insanları öldürmeye yönelik.

İpin ucu Siyonizm'in ve İngilizin elinde, sınırlarımızda Selefî-Vehhabî örgütleri patlamaya hazır vaziyette beklemekte ve içimizde de buna yandaşlık eden yataklık yapan olduğuna göre biz bu sorunu asla küçümseyemeyiz!”  diye yazdı.

 

cubbeli-001.jpg

cubbeli-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

14 Yorum