1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kitab-ı Kerim’e yapılan saygısızlığa kayıtsız kalma!
Kitab-ı Kerim’e yapılan saygısızlığa kayıtsız kalma!

Kitab-ı Kerim’e yapılan saygısızlığa kayıtsız kalma!

İsveç’te hükümetin gözetimi altında gerçekleşen rezillikler İslam düşmanlarının ne kadar alçalabileceğini kanıtlıyor! Bugün (22 Ocak) saat 13.00'da Taksim Tünel'de bir araya geliyoruz!

22 Ocak 2023 Pazar 11:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Rasmus Paludan isimli ırkçı İslam düşmanı İsveç’te Kuran-ı Kerim yakma eylemleri gerçekleştiriyor. Son olarak ise Kürt ve Türk nüfusun Müslüman olduğu gerekçesiyle Avrupa’da bulunmaması gerektiğini ifade eden Paludan Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yaktı. Aslında bu sözler Avrupa'daki Türkiyelilerin asli kimliklerinin anlaşılması için önemliydi. 

İsveç makamları bu akıl ve ahlak dışı eylemi engellemek yerine “ifade özgürlüğü” diyerek Paludan isimli ırkçıya koruma tahsis etti. Şu dakikadan sonra özgürlük makyajıyla oluşturulan bu sosyal ve kültürel linç atmosferine karşı gereken cevabı vermek her bir Müslümanın sorumluluğunda bulunuyor.

Batılılar Müslümanların dini değerleri konusundaki tavizsiz tutumlarını anlayamıyorlar. Hıristiyanlığın içi boşaltılıp dünyevileşmesi sağlandıysa İslam ile alakalı beklentileri de aynı şekilde. Daha önce Allah Resulü’ne (sav) yönelik çirkin saldırıları da bu şekilde okumak mümkündür. En temelde Kuran yakma, Hz. Muhammed’e hakaret etme vb. saldırılar Müslümanların izzetine ve varoluşlarına kast eden bir zeminden güç almaktadır.

Bu noktadan bakıldığında Müslümanların da bu tarz iğrenç iftira ve saldırılara verdikleri tepkiler de daha iyi anlaşılacaktır. Bir şekilde İslam ve Müslümanların modern ifsadın elinde mizah malzemesi haline gelmesinin önüne geçip izzet-i nefsiyle direnenleri de bu vesileyle selamlıyoruz.

Paludan’ın İsveç hükümetinin gözetimi altında Türkiye Büyükelçiliği önünde gerçekleştirdiği saldırıya karşı bugün saat 13.00’da Taksim Tünel’de bir araya gelip İsveç Konsolosluğu önüne yürünecek! Özgür-Der’in çağrısıyla bir araya gelecek olan Müslümanlar, Kitab-ı Kerim’e yönelik alçakça saldırıyı telin ederken İslam’ın izzet ve şerefini tüm dünyaya haykıracak! Kitab-ı Kerim’e yapılan saygısızlığa karşı sen de sesini çıkar!

Konum için görsele tıklayın:

basliksiz-119.jpg

whatsapp-image-2023-01-22-at-00-48-49.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT