1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kimse CHP’yi eleştiremez, ağzı yanar!
Kimse CHP’yi eleştiremez, ağzı yanar!

Kimse CHP’yi eleştiremez, ağzı yanar!

CHP’nin “değiştik, artık birçok şeyi özgürce konuşmalıyız” söylemleri anlamını yitirdi! Bazı İYİ Partililerin CHP’yi eleştirmeye çabaladığı ortamda İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta CHP'ye yöneltilen eleştiriler için, “Konuşamam, ağzım yandı" dedi.

28 Ocak 2022 Cuma 13:14A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz aylarda değiştiği yönünde açıklamalar ile gündem oluyordu. Ancak CHP’nin değiştiğine dair küçük ipuçları hariç somut çok az şey örnek verilebiliyordu.

Bugün de İYİ Partililerin açıklamaları gösteriyor ki CHP’yi içerden veya dışardan eleştirmek, onun hakkında olumsuz yorumlarda bulunmak mümkün değil!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta TBMM'de söylediği sözlerle konuşma yasağına maruz kaldıklarını itiraf etmiş oldu. Usta’nın partisinden İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in, “CHP’li belediyelere yönelik açıklamalarına” dair yorum yapması yönünde sorular soran basın mensuplarına Usta, “Konuşamam, ağzım yandı” ifadeleri ile karşılık vermesi dikkat çekti.

Millet İttifakı olarak adlandırılan muhalif koalisyonun ortaklarından İYİ Parti'nin İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, CHP'li belediyelere yönelik "CHP'li belediyeler ve başkanları Millet İttifakı çatısı altında ittifak ortakları İYİ Parti'nin oyları ile seçildiklerini unutmuş görünmektedirler" diyerek CHP’ye sitem etmişti.

İYİ Parti'de, "Millet İttifakı olarak CHP ile seçimlere girelim" yönünde iyi niyetli bir anlayış olduğunu kaydeden Çelik, ‘sabırlar tükendikçe’ "CHP ile ittifak kurmaya mecbur değiliz" seslerinin giderek yükseldiğini de öne sürdü.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, geçtiğimiz günlerde de CHP'li belediyeleri, İYİ Partili milletvekilleri ile il ve ilçe başkanlarını görmezden geldiklerini savunarak eleştirmişti.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum