1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kılıçdaroğlu'na Ayakkabılı Protesto
Kılıçdaroğlu'na Ayakkabılı Protesto

Kılıçdaroğlu'na Ayakkabılı Protesto

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı.

08 Ocak 2015 Perşembe 14:16A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda, bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı.

Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarına ilişkin bir otelde düzenlenen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konuşmasını bitirdiği sırada, "basın mensupları alınırken toplantı salonuna girdiği" belirtilen Yunus Emrah S. (40), Kılıçdaroğlu'na, "Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı" diyerek ayakkabılarını fırlattı.

Ayakkabıların isabet etmediği Kılıçdaroğlu, olaya ilişkin, "Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaş" değerlendirmesinde bulundu.

Korumalar tarafından otelin alt katlarındaki bir odaya indirilen şahsın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüleceği belirtildi.

Yunus Emrah S'nin, toplantının yapıldığı otele sabah saatlerinde geldiği ve Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu ifade edildi.

Protestocu, babasının, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin kimya fabrikasında çalıştığını ifade ettiği, iş kazası sonucunda vücudunda yanıklar oluşan babasına, özlük haklarının verilmediğini öne sürerek, Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, otelden ayrılırken, olayın nedenini soran gazetecilere, "Ben de sizin gibi bilmiyorum" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT