1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kılıçdaroğlu ilhamını Nazilerden alıyor!
Kılıçdaroğlu ilhamını Nazilerden alıyor!

Kılıçdaroğlu ilhamını Nazilerden alıyor!

İkinci tura sekiz gün kalırken Kılıçdaroğlu ırkçılığın dozunu artırıyor…

20 Mayıs 2023 Cumartesi 18:40A+A-

HAKSÖZ HABER

İkinci tura sayılı günler kala CHP'nin yeni dijital reklam afişleri sokaklarda boy göstermeye başladı. İlk turda helalleşme söylemini terk eden Kılıçdaroğlu şimdilerde mültecileri hedef göstererek seçim kazanma derdine düştü.

Aslında ilk turda da aynısını söyleyen Kılıçdaroğlu şimdiyse sadece bunu söylüyor. Milliyetçi oyların yükselişe geçtiği yönünde genel bir kanaat varken bundan faydalanmak isteyen Kılıçdaroğlu savaştan kaçan kadın ve çocukları hedef alıyor.

Bunu yaparken de ilhamını Nazilerden alıyor! 1990 senesinde Almanya’da Türkiyeli işçilerin yaşadığı bir apartmanın duvarına yazılan “Türken raus” yazısı epey meşhurdur.

bx5z89fcqaa3ijm.jpg

Dünyada ırkçı saldırganlıkların sembollerinden birisi olan “Türkler gidecek” anlamına gelen bu yazıdan ilham alan Kılıçdaroğlu CHP'nin yeni dijital reklam afişlerinde “Suriyeliler gi-de-cek, kararını ver” ifadelerini kullandı.

odatv-image-66-aa93fc8e491f44.webp

Nazilerin Türklere gösterdiği ırkçılığın aynısını Suriyelilere gösteren Kılıçdaroğlu ırkçı nefreti kullanarak seçim kazanma derdinde! Yazık! Siz ırkçılıkla kazanmak istiyorsanız biz de sizin kaybetmeniz için elimizden geleni yapacağız… Mülteci kardeşlerimiz ve insanlık için ırkçılarla hesaplaşmak adına vicdan sahibi herkesi 28 Mayıs’ta sandık başına davet ediyoruz!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum