1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. "Kes" diye bağıran Avcılar Belediye Başkanı Hançerli hakaret ettiği kişiyle 'helalleştiğini' iddia etti
"Kes" diye bağıran Avcılar Belediye Başkanı Hançerli hakaret ettiği kişiyle 'helalleştiğini' iddia etti

"Kes" diye bağıran Avcılar Belediye Başkanı Hançerli hakaret ettiği kişiyle 'helalleştiğini' iddia etti

Avcılar Belediyesi'nde greve giden işçilere destek veren biriyle tartışan ve "Kes, terbiyesizlik yapma lan" diye bağıran Belediye Başkanı Turan Hançerli, tartıştığı kişiyi arayarak helalleştiğini iddia etti.

20 Ekim 2022 Perşembe 22:48A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve giden işçilere destek veren bir kişiye bağırarak hakaret ettiği olaya ilişkin yaptığı açıklamada 'helalleştiklerini ve işçi ile kahve içeceklerini' iddia etti. 

Gergin anlarda dilinin ayarını kaybeden, muhataplarına hakaretler yağdıran kimi zaman da şiddete başvuran siyasilerin tavırları, Türkiye'deki siyasi atmosferin 'çirkinliğini' bir kez daha gösterdi. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, "Tepki gösteren arkadaş işçi değil. Kendisiyle de görüştüm. O an dikkat ederseniz ben 'Kes' dedim kendisi 'Sen kes lan' dedi. Daha ağır bir tepki verdi. 48 saat uykusuz bir anda ve konuşurken ısrarla uzaktan şey yapılınca anlık oldu. İnsanlık hali. Böyle bir şey oldu. Kendisiyle telefonda konuştuk. Helalleştik. Uygun bir zamanda birlikte kahve de içeceğiz. Tepki nedeniyle ilk dakikadan sonra üzüldüm ve beşinci dakikaydı galiba arkadaşla konuştuk. Birbirimizle helalleştik" ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum