1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kemalizm provada bile halka zulmediyor!
Kemalizm provada bile halka zulmediyor!

Kemalizm provada bile halka zulmediyor!

29 Ekim kutlamalarının provası için kapatılan Vatan Caddesi sebebiyle trafik çileye dönüştü!

24 Ekim 2023 Salı 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Her sene olduğu gibi bu sene de resmi günler sebebiyle yine mantık dışı görüntüler ortaya çıktı. Kemalist terkiplerin son raddesine kadar yaşandığı “kutlamalar” halk için zulümden başka bir şey değil.

Hatta kutlamaların kendisi değil provası bile hayatı çileye dönüştürmeye yetiyor. 29 Ekim provası nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatılırken, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 70'e dayandı. İstanbul Valiliği alternatif güzergâhları duyurması hiçbir şey ifade etmezken ana arterlerde trafik durma noktasına geldi.

Provalardan habersiz olan binlerce kişi saatlerce trafikte takılı kaldı. İş yoğunluğu içerisinde gündelik ihtiyaçlarını karşılama derdindeki insanlara devletin prova adı altında yaşattığı zulüm ister istemez akıllara “provası böyleyse kendisi nasıl olacak?” sorusunu getirdi.

Kemalizm’in provası bile zulüm olarak yetiyor. Resmi gün adı altıda yapılan akıl dışı işlere tümden son vermek varken provasına varıncaya kadar bu saçmalıkları yürürlüğe koymak nasıl bir iştir? Ekonomik olarak Türkiye’nin içinden geçtiği darboğazı unutup “kutlama ve festivallere” akıtılan paralar da işin başka bir boyutu!

bas.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum