1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kemalistleri durdurabilene aşk olsun!
Kemalistleri durdurabilene aşk olsun!

Kemalistleri durdurabilene aşk olsun!

Sözcü yazarı Rahmi Turan, Atatürk sevgisinden dolayı kendinden geçmiş!

07 Şubat 2022 Pazartesi 10:27A+A-

HAKSÖZ HABER

Samsun’daki hadise Kemalistlerin içinde biriktirdiklerini bir bir dışarı çıkartıyor. Yerde gökte Atatürk’ü gören Kemalistler, büyüklerinden aldıkları ilhamla Atatürk’ü sevmenin ibadet olduğunu da açık açık dile getiriyorlar!

Samsun’daki heykel etrafında tavaf saçmalığından sonra Lüleburgaz Belediyesinin göğe yükselmiş Atatürk’ü en sonunda da Sözcü yazarı Rahmi Turan, Celal Bayar’dan alıntıyla Atatürk sevgisini bir ibadet olarak niteledi.

1-235.jpg

Alışıldık sol-Kemalist terkiplerle yazılan yazı Atatürk’ü koruma kanununun önemini uzun uzun anlatıyor. Kanunun yeteri kadar uygulanmadığını iddia eden Turan, Samsun’daki hadisenin faillerinin tutuklu olduğunu unuttu herhalde!

Kemalistlerin Atatürk üzerinden bu topluma dayattıkları şey apaçık şirktir! Şirk ritüellerine ve söylemlerine eklemlenmekte bir beis görmeyen dindarlar ise Turan'ın yazdıklarına bakıp kimleri dost edinmeye çalıştıklarına bir baksınlar!

Dini ıstılahları kullanarak Atatürk’e olan sevgisini dile getiren bir adama söylenecek çok fazla bir söz yok! İbadetin kim için yapılacağı tartışma konusu bile değildir. Rahmi Turan ve bir sığıntı gibi Turan vb. yaranmaya çalışanlar kendileri ne halt yerlerse yesinler ancak zehirlerini bu topluma zerk etmekten vazgeçsinler!

HABERE YORUM KAT

13 Yorum