1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Katil Süleymani nefreti her yerde!
Katil Süleymani nefreti her yerde!

Katil Süleymani nefreti her yerde!

Lübnan’da Kasım Süleymani posterlerinin asılması tepkiye sebep oldu!

08 Mart 2022 Salı 12:34A+A-

HAKSÖZ HABER

İran’ın işlediği cinayetlerin en büyük mimarlarından Kasım Süleymani, “Halep Kasabı” olarak da tanınıyor. İran’ın büyük çabalarla kahraman haline getirmeye çalıştığı Süleymani gerçek anlamda bir nefret objesine dönüştü!

Türkiye ve Gazze’den sonra Lübnan’da da Kasım Süleymani propagandasına tepkiler yükseldi. Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta devam eden "63. Beyrut Uluslararası ve Arap Kitap Fuarı"nda bir standa, Kasım Süleymani'nin posterinin asılması tepkiye neden oldu.

Kasım Süleymani'nin fuardaki posterine ilk tepki, Lübnanlı Sünni Milletvekili Fuad Mahzun'dan geldi. Mahzun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, fuarın İran destekli Hizbullah'a ait bir kültürel miras olmadığına dikkati çekerken başka kullanıcılar ise posterin kaldırılmasını istedi.

En sonunda fuara katılan bir kişi posterin önüne gelerek tepkisini gösterdi. Sosyal medyaya düşen görüntüler büyük destek alırken posteri asanların tepki gösteren şahsı linç etmeye çalıştıkları görüldü.

İran ve Hizbuşşeytan ne yaparsa yapsın fark etmiyor. Katil Süleymani’yi kahramanmış gibi göstermeye çalışırken atılan her adım onun kötülüğün vücut bulmuş haline dönüşmesini sağladı!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum