1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Katil İsrail Her 4 Buçuk Dakikada Bir Hedefi Vuruyor
Katil İsrail Her 4 Buçuk Dakikada Bir Hedefi Vuruyor

Katil İsrail Her 4 Buçuk Dakikada Bir Hedefi Vuruyor

İşgal ordusu,"Koruyucu Hat" adı altında başlattığı saldırılardan bu yana her 4 buçuk dakikada bir hedefi vurduğunu duyurdu.

11 Temmuz 2014 Cuma 13:35A+A-

İşgal ordu sözcüsü Avichay Adraee, "Gazze'de büyük miktarda patlayıcılarla Hamas'ın alt yapısı vuruldu. Her 4 buçuk dakikada bir hedefi vuruyoruz. Şimdiye kadar bin 100 hedefi vurduk önümüzde vurmamız gereken birçok nokta var" ifadelerini kullandı.

Öte yandan işgal ordusu, Gazze'deBeerşeba (Bi’rus-Seba) kentine 20 füze atıldığını, kentte füze isabet eden bir evin ağır hasar gördüğü belirtildi.

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve diri diri yakılarak öldürülmüştü. Olayların tırmanmasıyla İsrail, pazartesi günü Gazze'ye yönelik "Koruyucu Hat" adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.

İşgal ordusunun, Gazze'nin çeşitli bölgelerine hafta başından beri düzenlediği saldırılarda 98 kişi hayatını kaybetmiş, 594 kişi yaralanmıştı.

Golan Tepeleri'nde 1 işgalcinin kaçırıldığı iddiaları

Öte yandan işgal ordusu, Golan Tepeleri'nde 1 işgalcinin kaçırıldığı yönündeki iddiayı yalanladı.

AA muhabirine konuşan ordu kaynakları,  İsrail Kanal 7 televizyonunun Golan Tepeleri'nde bir İsrail vatandaşının kaçırıldığı yönündeki haberinin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Ölümle sonuçlanan son kaçırılma olayı sonrası işgal medyasında, sık sık bu yönde haberlerin yayımlanması dikkati çekiyor.

HABERE YORUM KAT