1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kars ve Muş'ta Polise PKK Saldırısı!
Kars ve Muş'ta Polise PKK Saldırısı!

Kars ve Muş'ta Polise PKK Saldırısı!

Kars’ta Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ile lojmanlarına PKK mensuplarınca roketatarla saldırı yapıldı. Roketlerin hedeflere isabet etmediği saldırı sonrası bölgede operasyon başlatıldı.

14 Eylül 2015 Pazartesi 10:11A+A-

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanındaki lojmanlara, binaların bulunduğu Milli Egemenlik Caddesi'nden geçen bir pikaptan PKK mensuplarınca roketatarla saldırı düzenlendi.

PKK’lılarca art arda ateşlenen iki roketten biri, emniyet müdürlüğü önündeki polis panzerine, diğeri ise ağaca isabet etti. “Güvenlik güçleri” saldırıya ateşle karşılık verdi.

Yaralanma ve can kaybı yaşanmayan saldırının ardından kaçan PKK’lı saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Varto'da PKK Mensupları Zırhlı Polis Aracına Saldırdı

Muş'un Varto ilçesinde PKK mensuplarınca zırhlı polis aracına roketatar, el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi'nde barikat kurup yolu trafiğe kapatan PKK’lılar, olay yerine gelen zırhlı polis aracına, roketatar, el yapımı patlacı ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, “güvenlik güçleri”nin karşılık vermesiyle saldırganlar kaçtı.

Bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT