1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Karamollaoğlu’nun paylaştığı animasyonda çirkin detay
Karamollaoğlu’nun paylaştığı animasyonda çirkin detay

Karamollaoğlu’nun paylaştığı animasyonda çirkin detay

Temel Karamollaoğlu’nun paylaştığı animasyonda Erdoğan’a destek açıklayan bir kadına galiz küfürlerle hakaret eden kadının temsilinin olduğu görülüyor.

11 Mayıs 2023 Perşembe 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Saadet Partisinin çalıştığı ajans tarafından yapıldığı iddia edilen ve bizzat Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun paylaştığı “Bay Kemal-Görevimiz İlk Tur” adlı animasyonda skandal bir detay dikkat çekti.

Karamollaoğlu’nun paylaşımından sonra animasyon videoyu Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da “Hep beraber beytülmal’i arsızdan hırsızdan kurtaracağız inşallah.” notuyla paylaştı.

whatsapp-image-2023-05-11-at-15-35-15.jpeg

SP liderinin paylaştığı animasyon Kılıçdaroğlu propagandası için yapılmış. Mamafih animasyonda başta “önce ahlak ve maneviyat” çizgisini savunanlar olmak üzere herkesi utandıracak bir detay var. Ve bu detay, sübliminal bir mesaj dahi denilemeyecek açıklıkta; oldukça belirgin.

Daha önce bir sokak röportajında Erdoğan’a destek açıklayan bir kadına yaşı hayli ilerlemiş başka bir kadın galiz küfürlerle hakaret etmişti. Sırf Erdoğan dediği için bir kadına “Si…r or...pu!” diyen o yaşlı kadının temsili tam olarak animasyonda yer aldı.

Animasyonda “hırsız” olarak nitelenen AK Partililere karşı ilk turda işi bitirmek üzere görev alan ve “halkı” temsil eden beş kişiden biri işte bu yaşlı kadın. Kazağının ve başındaki örtünün renginden gözlüğüne ve yaşına kadar küfürbaz kadının anime hali olduğu tesadüf denilemeyecek kadar açık. Söz konusu sokak röportajı sosyal medyaya düştüğünde de hassaten CHP’li kesimler yaşlı kadının küfürlerinden duydukları keyfi paylaşmaktan imtina etmemişlerdi. Ancak bunun siyasi parti liderlerinin resmi propagandasında malzeme olarak kullanılması çok başka bir seviye.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum