1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kamalak Yeniden Genel Başkan
Kamalak Yeniden Genel Başkan

Kamalak Yeniden Genel Başkan

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi'nde, Mustafa Kamalak yeniden genel başkan seçildi.

04 Mayıs 2014 Pazar 23:55A+A-

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi'nde, Mustafa Kamalak yeniden genel başkan seçildi.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kongrede bin 10 delegeden 874'ü oy kullandı, oyların 868'i geçerli sayıldı.  Seçim sonuçlarına göre  656 oyunu alan Kamalak, yeniden genel başkanlığa seçildi. Diğer aday Fatih Erbakan ise 212 oy aldı.

Kamalak, partililere seslendi

Kamalak, partisinin 5. Olağan Kongresi'nde yeniden genel başkanlığa seçildikten sonra partililere seslendi.

Davalarının Milli Görüş davası, yollarının merhum Erbakan'ın yolu olduğunu belirten Kamalak, partililere teşekkür etti. 

"1969'dan bu yana Mustafa Kamalak'ın Milli Görüş'e ters düştüğünü kanaatimce Allah'ın bir tek kulu söyleyemez" diyen Kamalak, şunları kaydetti:

"Bugün bana ömrümün en büyük şerefini bahşettiniz. Bu yolda ömrümüzün sonuna kadar ne pahasına olursa olsun, arkaya bakmadan, sonuna kadar yürüyeceğiz inşallah. Bugün itibariyle benim için oy vermiş olan kardeşlerimizden de oy vermemiş kardeşlerimizden de Allah razı olsun diyor, sünger çekiyorum geçmişe bütünüyle. Fatih bey kardeşimizi sevgiyle bağrıma basıyorum. Bir kısım arkadaşlarımızın GİK listesi dışında olduğunu biliyoruz. Onları da danışman olarak değerlendireceğiz. Hani diyorlar ya 'ak saçlılar' diye, günün birinde aramızda ihtilaf çıktığını duyarsanız bu abilerin peşine düşün. Bundan sonra daha çok çalışacağız, daha çok gayret göstereceğiz. Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız."

HABERE YORUM KAT

1 Yorum