1. HABERLER

  2. HABER

  3. Kağıthane’deki Saldırganlar Birbirini Vurmuş!
Kağıthane’deki Saldırganlar Birbirini Vurmuş!

Kağıthane’deki Saldırganlar Birbirini Vurmuş!

Dün Kağıthane’nin Gültepe Mahallesinde İslami bir derneğe yönelik silahlı saldırı olayında uyuşturucu mafyasıyla ilintili saldırgan grubun birbirini vurduğu ortaya çıktı.

14 Nisan 2015 Salı 21:26A+A-

HAKSÖZ-HABER

Kağıthane'de yetiim ve öksüz çocuklar için çalışmalar yürüten; ayrıca mahallede uyuşturucu çeteleriyle mücadele eden Ay Işığı Derneğine, dün akşam mafya yapılanması içinde olan bir grup tarafından silahlı saldırıda bulunulmuş ve çatışma yaşandığı basına yansımıştı.

Ajanslara yansıyan ve yanlış olarak yayılan bilgiye göre saldırganlar derneğe ateşli silahlarla saldırdıktan sonra dernek mensupları karşılık vermiş ve yaşanan çatışmada saldırgan gruptan 2 kişi ölmüştü. 5 kişi ise yaralanmıştı.

Ancak dernek mensuplarıyla kurduğumuz irtibat neticesinde dernekten silahlı bir karşılık verilmediği ortaya çıktı. Uyuşturucu mafyasıyla irtibatlı kişilerin muhtemelen haplanmış olmanın etkisiyle saldırı esnasında birbirlerini vurdukları öğrenildi.

Saldırıda çete mensupları Osman Kök ve Murat Yavi ölürken; 5 kişi yaralandı. Yaralananların 3’ü de saldırgan gruptan. İki dernek mensubundan biri saldırı sırasında, diğeri hastanede yaşanan gerginlik esnasında yaralandı ve ikisinin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ay Işığı Derneği’ne geçmiş olsun diyor; yaralanan iki kardeşimiz için de Rabbimizden şifa diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum