1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Kadir Topbaş: Bu, Büyük Milletimizin Başarısıdır!
Kadir Topbaş: Bu, Büyük Milletimizin Başarısıdır!

Kadir Topbaş: Bu, Büyük Milletimizin Başarısıdır!

Darbe girişimini TRT’ye değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bilgi aktarımları ve değerlendirmelerde bulundu.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 15:17A+A-

HAKSÖZ-HABER

Darbeci çetelerin İtfaiyeyi basıp iş yaptırmadığını belirten Kadir Topbaş, “Bu nasıl bir akıl tutulması böyle! İşgal kuvvetleri olsa bunu yapmaz.” dedi.

Darbe girişimi her ne kadar üzücü olsa da halkın kelle koltukta darbecilere karşı ortaya koyduğu direniş iradesinin destansı bir olay olduğunu belirten Topbaş, “Büyük bir millete mensubuz. Milletimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Halkın darbeciler karşısında diğer birçok bölgede olduğu gibi İstanbul’da ortaya koyduğu direncin paha biçilmez bir değer olduğunu belirten Kadir Topbaş, “Vatandaş canını dişine taktı ve bu işi durdurdu. Her yere vatandaşımız girdi. Eğer milletimizin bu cansiperane karşı koyuşu olmasaydı bu iş başarılı olabilirdi. Çok şükür milletimizin iradesi ve Allah’ın yardımıyla bu eylem sonuçsuz kaldı.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak 17 şehit verdiklerini sözlerine ekleyen Kadir Topbaş, İBB binasında hasar oluştuğunu kaydetti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT