1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Kadıköy’de alkol cinayeti
Kadıköy’de alkol cinayeti

Kadıköy’de alkol cinayeti

Dün akşam Kadıköy rıhtımda sokak müziği performansı sergileyen Cihan Aymaz, “istek şarkı” tartışması yüzünden Mehmet Caymaz adlı alkollü bir şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

03 Mayıs 2023 Çarşamba 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Yine alkol yine cinayet!

Kadıköy'de istediği şarkıyı çalmadığı iddiasıyla sokak müzisyeni Cihan Aymaz’ı öldüren Mehmet Caymaz’ın zil zurna sarhoş olduğu öğrenildi. Alkol sebebiyle işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi.

Kadıköy’de rıhtımda bağlamasıyla türküler söyleyen Kars doğumlu Cihan Aymaz (30) görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre istek şarkı tartışması sonrasında Mehmet Caymaz tarafından göğsünden bıçaklandı. Aldığı darbe sonrasında denize düşen Aymaz, denizden çıkarıldıktan sonra kendisine yapılan ilk müdahalenin akabinde ambulansla hastaneye götürüldü ancak Aymaz kurtarılamadı.

Kadıköy’de Türkçenin yanı sıra Kürtçe şarkılar da seslendiren sokak müzisyeni Cihan Aymaz, ayrıca bir kargo firmasında çalışıyordu.

Cihan Aymaz’ın arkadaşı ve olaya şahit olan Muhammet Mağol, polise verdiği ifadede, “Mehmet isimli şahıs, Cihan'ın yanına giderek ‘Benim istediğim şarkıyı çal lan!’ diye bağırdı. Cihan da kendisine ‘Tamam çalarım. Ama sakin ol. Bağırma insanlar rahatsız oluyor!’ dedi. Mehmet buna daha çok sinirlendi. ‘Benim dediğimi yapacaksın!’ diyerek cebinden çıkardığı çakıyı Cihan'ın göğsüne sapladı.” dedi.

Mehmet Caymaz’ın alkollü olduğu öğrenildi. Olay sonrasında çevredekilerin tepkisinden korkan Mehmet Caymaz, denize atladı. Sahil Güvenlik tarafından yakalanan Caymaz, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum