1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Kaçmak için birbirleriyle yarıştılar!
Kaçmak için birbirleriyle yarıştılar!

Kaçmak için birbirleriyle yarıştılar!

İzzettin el-Kassam Tugayları’nın başlattığı operasyon Siyonist çeteyi hiç beklemediği bir gerilim havasına soktu.

07 Ekim 2023 Cumartesi 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist rejimde gündemi yaklaşık 9 aydır meşgul eden Netanyahu hükümetinin yargının yetkilerini kısıtlayan düzenlemesi sebebiyle toplumsal eylemler gerçekleşmişti. Netanyahu hükümetine muhalif kitleleri bir araya getiren “yargı düzenlemesi eylemleri” Siyonist rejimdeki iç karışıklılığı gözler önüne sermişti.

Gergin atmosfer henüz sona ermemişken Hamas’a bağlı İzzettin el-Kassam Tugayları bugün (7 Ekim) sabah saatlerinde çok geniş çaplı bir operasyon başlattı. Aksa Tufanı adını verdikleri operasyonla Siyonist işgal çetesinin sınırlarından içeri kolayca sızan mücahidler askeri hedefleri bir bir etkisiz hale getirmeye başladı. Askerî havaalanının kontrolünün ele geçirilmesinden endişe eden Siyonistler savaş uçaklarını güvenli olduğunu düşündükleri bölgeye tahliye etti.

Bu durumun neticesinde ise Siyonist rejimin tamamında dehşet bir korku ve panik havası oluştu. Havaalanlarına akın eden yüzlerce kişi işgal topraklarından kaçmak için birbiriyle yarıştı. Siyonist rejimde korku ve panik havası hakim olduğunu gösteren görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum