1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İzmir itfaiyesinde çirkin görüntüler
İzmir itfaiyesinde çirkin görüntüler

İzmir itfaiyesinde çirkin görüntüler

Bir grup kadının acil durum araçları olan itfaiye araçları ile oyuncak gibi eğlence videoları çekmelerine izin veren CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personelleri hakkında soruşturma başlatıldı.

03 Haziran 2021 Perşembe 16:48A+A-

HAKSÖZ HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait yangın eğitim merkezinde sokağa çıkma kısıtlaması varken bir grup kadın itfaiye araçları ile eğlence videoları çekti.

Kadınlar çektikleri videoları sosyal medyada paylaşınca itfaiye erleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi hakkında halk: ‘sorumsuzluk gösteriyorsunuz’ diyerek tepki gösterdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar günü İzmir’de büyük bir sorumsuzluk yaşandı. Acil araçlar olarak bilinen itfaiye araçları ile eğlence videoları çekildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait Toros Yangın Eğitim Merkezi’ne giden 3 kadın, eğitim merkezinde eğlenirken video kayıtları alıp sosyal medya hesaplarında paylaştı.

İtfaiye araçlarını kullanan ve araçların arkasında poz vererek seyahat eden kadınlar cep telefonu ile de video kaydı aldı. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan videolar çok izlenenler arasına girince duyarlı vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Belediyenin itfaiye araçlarını pervasızca kullanan kadınların davranışları ve buna müsaade eden personellerin tutumları eleştirilerin hedefine oturdu.

Toros Yangın Eğitim Merkezi’nde çekilen videolarda, kadınlardan birisi itfaiye aracını kullanırken, diğer ikisi de aracın arkasına asılarak seyahat etti. Kadınların aracı kullandığı esnada, yolcu koltuğu ile aracın arkasında bir itfaiye personelinin olduğu görüntülendi.

Öte yandan videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan kadınların ‘Yangın var dediler geldik’ ifadesi ise ayıp ve yakışıksız bir eğlence biçimi olarak değerlendirildi.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi. 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum