1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İYİ Partili Türkkan videoda açıkça duyulan küfrüne rağmen, "Küfür etmedim" dedi!
İYİ Partili Türkkan videoda açıkça duyulan küfrüne rağmen, "Küfür etmedim" dedi!

İYİ Partili Türkkan videoda açıkça duyulan küfrüne rağmen, "Küfür etmedim" dedi!

Kameralar karşısında boynuna dolandığı vatandaşın kulağına eğilerek sinkaflı küfür eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan küfür etmediğini iddia etti. Video kaydı ise Lütfü Türkkan'ı yalancı çıkardı.

05 Kasım 2021 Cuma 19:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Bingöl'de Meral Akşener'in gezisi esnasında kendisine tepki gösteren vatandaşa küfür eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan "küfür etmedim" dedi.

İYİ Parti'nin HDP ile anılmasına tepki gösteren "şehit yakını"na, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan sinkaflı küfür etmişti.

Olay anı kameralara yansırken Türkkan, "küfür etmedim, kötü bir ifade dahi kullanmadım" minvalinde açıklamada bulundu. 

Video kaydında açıkça sesi duyulan ve ne dediği net anlaşılan Türkkan yalana sarılırken, provoksyanda bulunulduğunu iddia etmekten de çekinmedi. 

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Türkkan, herhangi bir kötü ifade kullanmadığını belirterek, "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız." diye yazdı. 

lutfu-turkkan-kufur-tweet.jpg

İYİ Partili Türkkan'dan vatandaşa iğrenç küfürİYİ Partili Türkkan'dan vatandaşa iğrenç küfür

 

HABERE YORUM KAT