1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İstanbul’daki rezalet Sabah’ın çok ilgisini çekmiş!
İstanbul’daki rezalet Sabah’ın çok ilgisini çekmiş!

İstanbul’daki rezalet Sabah’ın çok ilgisini çekmiş!

Sabah gazetesi ahlaksızlığı yaygınlaştırmaya devam ediyor!

19 Temmuz 2021 Pazartesi 12:09A+A-

HAKSÖZ HABER

Muhafazakar medyanın hali pürmelali öyle bir seviyeye geldi ki her türlü ahlaksızlığı yayınlayabiliyorlar. Sabah gazetesi muhafazakar bir iktidarı destekleyen muhafazakarlara hitap eden bir yayın organı olarak çıplaklığı ve fahşayı normalleştiren içerikler yayımlamakta Kurban Bayramı öncesinde dahi hiçbir beis görmüyor!

İstanbul Taksim’de iki rezilin kamusal alanda yaptıkları ahlaksızlığı “şov” olarak nitelendiren Sabah bir de utanmadan konu hakkında galeri oluşturuyor! İktidar cenahına mensup insanların dahi çürüme ve bozulmadan şikayet ettikleri bir vasatta kamunun sübvanse ettiği Sabah gibi yayın organları ahlaksızlığı olağan bir şey haline getiriyor.

Sabah’ın muhafazakar patronları ve muhafazakar, eski İslamcı yazarları bu tarz mide bulandıran haberler karşısında sus pus oturuyor olmalılar. Çünkü yeni bir durumla karşı karşıya değiliz! Uzun bir zamandır bu tarz içerikler üreten Sabah gazetesinin muhafazakar isimleri de herhalde artık bu işte bir sıkıntı görmeyecek düzeysizliğe eriştiler. Ne diyelim geçmiş olsun!

Sabah gibi kamudan aldığı desteklerle yayın hayatına devam edebilen yayın organlarının Doğan Medya’dan boşalan ahlaksızlığı yaygınlaştırma işlevini üstlenmeleri öncelikle bu gazeteleri destekleyenlerin günahıdır! Sabah’a bu konuda bir “ayar” verilse hiçbir şekilde karşı koyabileceklerini düşünmüyoruz. Zira parayı veren düdüğü çalar!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum