1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İsrail’den Gazze’ye Hava Saldırısı: 6 Şehit
İsrail’den Gazze’ye Hava Saldırısı: 6 Şehit

İsrail’den Gazze’ye Hava Saldırısı: 6 Şehit

Siyonist işgal güçlerinin saldırılarında 12 saat içinde 6 Filistinli şehit oldu.

06 Eylül 2012 Perşembe 13:42A+A-

HAKSÖZ-HABER

İsrail'in son 12 saat içinde Gazze'ye düzenlediği iki hava saldırısında toplam 6 Filistinli şehit oldu. 

Siyonist İsrail güçleri Gazze Şeridi'ni hedef alan saldırılarını sürdürüyor. Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının dün akşam (5 Eylül Çarşamba) geç saatlerde Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Bureyc Mülteci Kampı'nın doğusuna düzenlediği hava saldırısında üç Filistinli şehit oldu ve dördüncü bir kişi de yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı açıklamada, işgal devleti keşif uçaklarının El-Bureyc Mülteci Kampı'nın doğusunda bir grup vatandaşa füze fırlattığını, vatandaşlardan üçünün olay yerinde şehit olduğunu ve birinin de ağır yaralandığını söyledi. El-Kudra, yaralı Filistinlinin El-Aksa Şehitleri Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi.

Siyonist işgal güçlerinin bu sabah (6 Eylül Perşembe) Beyt Hanun'un doğusuna açtığı topçu ateşiyle de ikisi kardeş 3 Filistinlinin şehit olduğu ifade edildi ve böylece dün akşamdan bu yana işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükselmiş oldu.

Filistinli yerel kaynaklar, işgal güçlerinin bu sabahki saldırısında şehit olanların İhab Sami Ez-Zeanin ve Ekrem Sami Ez-Zeanin isimli kardeşler ile Tarık Kefarine isimli Filistinli olduğunu açıkladı.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, Siyonist işgal ordusu tanklarının açtığı ateş sonucu saldırıya uğrayan bölgeye ilk yardım ekiplerinin ulaşması gecikti.

 

HABERE YORUM KAT