1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İslami değerleri “not eden” ırkçılık!
İslami değerleri “not eden” ırkçılık!

İslami değerleri “not eden” ırkçılık!

Ümit Özdağ, Meram Kaymakamını "seni not ettik" sözleriyle tehdit etti!

02 Ağustos 2022 Salı 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de yaptığı işlerle lümpenliğin sembolü olan Ümit Özdağ artık açıktan İslami hassasiyetleri hedef alıyor. Özdağ, Konya'nın Meram ilçesinde gerçekleştiğini öne sürdüğü bıçaklama olayıyla ilgili yine Suriyelileri hedef gösterdi.

Ümit Özdağ, açıklamasında Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan'ı tehdit etti. Özdağ, "Konya/Meram Kaymakamı dün bıçaklanan gence ve ailesine sığınmacılara karşı olan partiye fırsat verecek açıklama yapmayın diye baskı yapmış. Suriyelilere İslami değerler ile sahip çıkmaktan bahsetmiş" dediği iddiasıyla Kayhan'ı şu sözlerle tehdit etti:

"Meram Kaymakamı seni not ettik. Türk devletine yakışmıyorsun."

kckcl.jpg

Öncelikle Meram Kaymakamı, İslami hassasiyetler bu işi yapıyorsa bununla gurur duymak lazımdır. Mültecilerin böylesine şiddetli bir şekilde hedef gösterildiği bir vasatta İslami ve insani hasletlerle onlarla dayanışma içine giren bürokratlar elini taşın altına koyuyor…

Ümit Özdağ ise “not ettik” cümlesiyle İslami değerlere düşman olduğunu kanıtlıyor. Irkçılığın ve İslam düşmanlığının hesabı hukuk yoluyla Özdağ’a sorulmazsa bu leke bütün toplumu kendi pisliğine çekecek!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum