1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İslam düşmanlığından sapla samanı karıştırmaya başladılar!
İslam düşmanlığından sapla samanı karıştırmaya başladılar!

İslam düşmanlığından sapla samanı karıştırmaya başladılar!

Cumhuriyet gazetesi Müslümanları hedef almak için akıl dışı yollara başvuruyor!

19 Şubat 2023 Pazar 17:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazeteciliğin bitip holiganlığın başladığı yerde Cumhuriyet vb. yayın organları arz-ı endam ediyor. Deprem felaketinin başından beri bir şekilde Müslümanları hedef haline getirmek isteyenler bir yandan ise “helalleşme” çağrıları yapıyorlar!

Burada tutarsızlık sadece Cumhuriyet ile sınırlı değil tabi ki… “Üniversiteler kapalı, Kuran kursları açık!” başlıklı haberde Cumhuriyet saçmalamanın sınırlarını zorlamış. Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi başta barınma ihtiyacı düşünülerek yurt kapasiteleri sebebiyle alındı. Yine de bu karar tartışılabilir. Başka bir çözüm önerisi olan varsa buna göre bir düzenleme yapılabilir. YÖK de zaten kararın Nisan ayında tekrar gözden geçirileceğini duyurdu.

Ancak Cumhuriyet sapla samanı birbirine karıştırarak üniversiteler “kapalıyken” Kur’an kurslarının açık olmasını tartışmaya açarak art niyetini göstermiş oluyor. Yahu İslam düşmanlığından gözünüz körelmiş ama hiç aklınız da mı yok? Bu ikisinin birbiriyle nasıl bir bağlantısı var?

MEB’e bağlı olan bütün okullar zaten yarın (20 Şubat) tekrardan eğitime başlıyor. Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler de zaten bu okullarda eğitim alıyorlar. Durup dururken Kur’an kursları neden kapatılsın?

Zaten “Sefa Uyar” imzalı haberde atılan provokatif başlığın altına mesele ile alakalı kayda değer bir tane bile bilgi verilmiyor. Amaç sadece hedef göstermek ve algı oluşturmak. Bu yapılanın adı ise gazetecilik değil başka bir şey. Yorumu okurlarımıza bırakıyoruz!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum