1. HABERLER

  2. HABER

  3. IŞİD Bahanesiyle Müslümanlara Saldırıyorlar
IŞİD Bahanesiyle Müslümanlara Saldırıyorlar

IŞİD Bahanesiyle Müslümanlara Saldırıyorlar

IŞİD’i bahane eden provokatörler, Müslümanlara zarar vermeye devam ediyor.

26 Ekim 2015 Pazartesi 15:32A+A-

Bunun son örneği İstanbul Sancaktep’de yaşandı. PKK-HDP’li çetelerin geçtiğimiz günlerde Ahmet Işılga’yı“Daeş’e destek veriyor” iddiasıyla darp ettiği ortaya çıktı. Ahmet Işılga, yaşadığı o dehşet anlarını Akit’e anlattı. 

PROVOKATÖR ORTAMI GERDİ 

PKK-HDP’li çetelerin linç girişiminden zor kurtulan Ahmet Işılga, “Gençlerimiz uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak durması için haftada tek gün bir pastanede seminer veriyorum. Okulların açılması münasebetiyle Alak Suresi’nden ‘Yaradan Rabbinin adıyla oku!’ ayeti hakkında konuşmalar yapıyordum. PKK-HDP’li olduğunu öğrendiğim bir kişi, ‘Burası cami mi? Ne yapıyorsunuz burada?’ şeklinde ifadeler kullanarak saldırıda bulundu. ‘Burası DAEŞ yuvası değil!’ sloganları atarak ortamı iyice germek istediler” dedi. 

Işılga, “O anda bize ‘DAEŞ iftirası atıyorlar’ dedim ve olayın farkına vardım. PKK neyse, İslam dışı olan DAEŞ’in de aynı olduğunu ifade ettim. Ancak aralarında bulunan 3-5 provokatör ise sürekli ortamı germek için sözlü tacizine devam etti. Gençlerle beraber oradan uzaklaşmak istedim. Tam o esnada beni merdivenlere doğru iteklediler ve geçmeme engel oluşturarak saldırı girişimlerinde bulundular. Olay yerinden uzaklaştıktan sonra yüzlerini ve plakalarını gizleyen araçlardaki kişiler, bize yaklaşık 15 metre kala havaya 3-5 el ateş açtı. Ne olduğunu anlayamadık” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT