1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İşgal rejimine yönelik boykot zinciri genişliyor!
İşgal rejimine yönelik boykot zinciri genişliyor!

İşgal rejimine yönelik boykot zinciri genişliyor!

Resmi ve özel kurumlar boykot çağrısı yaparak işgal rejimini açıktan destekleyen firmaların ürünlerinin satışını yasaklıyorlar.

03 Kasım 2023 Cuma 15:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Çorum, Sivas, Elazığ, Sincan Belediyeleri ve  Sakarya, Şanlıurfa, Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri yaptıkları açıklamalarla belediye tesislerinde işgal rejimini açıktan destekleyen firmaların ürünlerinin satışına izin verilmeyeceğini duyurdular.

whatsapp-image-2023-11-03-at-16-57-31.jpeg

whatsapp-image-2023-11-03-at-16-58-13.jpeg

Trendyol ise Filistin ile ilişkili ürünlere sansür iddialarını reddettiği açıklamasının ardından bugün Kızılay’a Gazze yardımları için 10 milyon dolar değerinde bağışta bulundu. Kızılay yaptığı bağış sebebiyle Trendyol’a teşekkür etti.

Bülent Börek isimli firma da “Filistin’de yaşanan insanlık suçuna ekonomik anlamda destek verdiği bilinen markaların satışı yapılmamaktadır” açıklamasıyla işgal rejimine ait malları ve işgali destekleyen firmaları boykot çağrısında bulundu.

whatsapp-image-2023-11-03-at-14-55-25.jpeg

İşgal rejimine yönelik boykot zincirinin genişlemesi Siyonistlerin en fazla korkacağı hususların başında geliyor. İşgal rejimi Batı ile ilişkilerini ekonomik çıkar üzerine kurmuş durumda. Boykot kararları Siyonistlere karşı olan tepkinin son halkası olarak Filistin direnişinin meşruiyetini dile getirmenin önemli örneklerinden birisi.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT